用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆齊來暢遊聖彼得樂園<第15回>
樓主: chunchunmama
go

☆齊來暢遊聖彼得樂園<第15回> [複製鏈接]

我應該星期2,3,都得.出來

chunma,
狗狗走咗la.....:( , 在佢來說.....我估佢會明白....
我都會有多時想番牠們的.
情緒係要放出來好d.....我現在都為Dick佢

過多幾天...心情會好D嫁la.....見到細佬就會唔得閒啦..笑番一吓.

明晚會到.

chunma,
oh, 今天call 咗你一天呀, 仲禮今天想約chunchun 去迪士尼玩....
你係唔係過咗埠玩呀. , 所以我們沒去到呢.

明天早上暫別先, 希望很快同你們再見......

yauma,
你們星期五去樂園玩......真不能和你們一齊去了.因呀仔那天要學琴和星期六都要返學呀....

有機會再和你們happy過啦.

唔該晒kima....幫我們攪d貼紙. :)

good morning all

多謝大家的關心....琴日已出院,但實在太辛苦,未能立刻上來.
好在dady放假.在家......現在都係食止痛藥頂住先....傷口先無咁痛.又時都勁痛......可能我自己唔係咁忍得痛...

chunma, 得閒先call 你la.  你都要照顧chungchung 返學la.
又有排好唔得閒了.

hi,

今晚可以上來了......這幾天中最唔辛苦....現在,

明天......longma&kama 的小朋友開始新的生活....祝佢哋開開心心......

chunma,.....聰聰一定可愛極了, 各老師一定喜愛他呢.:loveliness:

多謝你們的關心.....

仲仲佢都很乖.....這幾天很聽話....又幫我做很多嘢, 估唔到...
不過我估佢知道我好番後....又不理會.

好la, 我又去休息la.  

chunma,

明天我都係唔來了.....自己都比較痳煩些....你們玩得開心d la.
希望中秋節可以大家出來玩就好la.
記得上年真係好開心啊.

hi, all  

今天各位小朋友都開學la.

祝他們開學大吉......蒸蒸日上.

hi, all

chunma,
忙唔忙呀, ......不過見到聰聰咁可愛,都唔駛怕了.

呀仔明天正式上課la.  chunchun他們又點ar,
今日,學校簡咗呀仔上英詩朗誦.....但每星期要上2天訓練......好煩:cry:
都唔知好唔好比佢參加.

chunchun 考咗琴未ar.

多謝你們的鼓勵.....
頭先同dady講.....他都話好難得....咁彼佢試吓la....但真係有d担心嫁....証過唔得都好....好過唔彼機會呀仔.....係唔係.

都係我怕辛苦我暏.

我的行動自如好多了. 但這2天,呀仔返咗學..都要瞓番1粒種.

hi,
今朝好熱鬧呀.

多謝各位媽咪的支持.
kima......學校現在先開始運作....kiki 一定有佢自己的才華....唔駛咁担心.  :

我覺得kiki有很多地方都很好ar. 起碼比起我個個...

是呢,  你們如果星期五早上例會......我都參加ar.  

原文章由 YYMom 於 07-9-5 10:53 硐表
雖然我個日都放假, 但同唔到你地開會ar...不過如果地點係siulun or市中心, 可以俾埋d書套yauma

yymon

你有無多出...手冊的書套ar.

明天如果你們早到的.....我都可以8點左右到la......大約有幾位呀, 看吓kima先還是我到先......開定位呀.....現在明星好似都好多人.
我同dady暑假前早上去過都好多人.

希望早d見到你們..

chunma,
真係唔駛太担心聰聰......我估老師都經常對k1生比較多批評......我們2隻仔都試過la.  

yauma,
tzsyau 真係確醒目.....任何事都唔會放過.....又勇敢.....老師一定喜愛她呢.  

各位媽咪...
你們今天happy la....
呀仔都係剛做完功要課... .....

明天見la.

good morning

chunma 認真利害.....同2個仔去愉景灣..
祝你們玩得開心d la.

原文章由 chunchunmama 於 07-9-10 11:33 硐表
all ~

琴日我同兩兄弟去咗愉景灣玩, 真係好正呀!
車程都唔洗一個鐘, 好方便...
搭東涌巴士半個鐘..再轉去愉景灣的巴士都係20分鐘左右到啦.
沙灘上有個playground, 兩兄弟玩到傻咗周身都係沙
哥哥游水, 細 ...

嘩..聽到都正....
我都未去過....

原文章由 kikimom 於 07-9-11 10:18 硐表
Yymom

費事再打過嗎. 事緣琴晚say完hi之後就入唔度..

你都好d. 我連打了幾次hi....都post 唔到.
‹ 上一主題|下一主題