用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 士啤酥之(好擔心...醫生話BB發展遲緩~~)大個仔喇 ...
樓主: 陸美爸
go

士啤酥之(好擔心...醫生話BB發展遲緩~~)大個仔喇 [複製鏈接]

Re: 士啤酥之(好擔心...醫生話BB發展遲緩~~)大個仔喇

chichiwing

點都好,盡早知道 同埋有專業人士跟進點都係好好多,願主保守你同你小朋友!! :wink:

Re: 士啤酥之(好擔心...醫生話BB發展遲緩~~)大個仔喇

一月十有冇人有空去wc 飲茶呢又???  

大家都新年進步)))))))))))))))
HelenMrs.Lau 寫道:
[img align=left]http://us.greet1.yimg.com/img.greetings.yahoo.com/g/img/ykimo/newyear8.jpg[/img]

拎左書既 朋友 們 未知書錢既 pm我啦! (好耐之前飲茶果次呢)  

謝謝各位 美麗動人 愈黎愈索既 EE 、溫柔耐心既 姑娘同埋 一見傾心既 yiuyiu ..... 謝謝您地既祝福我會 我媽咪加倍努力格喇!      

44仔

謝謝 VERY 索又FIT到溜既HEIMA EE !!  

ABBY

yiuyiu 加油加油 快d好番!!
你都小心身體!
‹ 上一主題|下一主題