用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 計算機駛唔駛DSE前換左電先
發新帖回覆
go

計算機駛唔駛DSE前換左電先 [複製鏈接]

如題
   2    0    0    0

manmanbaba 發表於 23-8-1 12:10
不用,不過會帶兩部計算機
我女只買左一部,另一部係表姐之前考AL用,不過model no.有少少唔同,唔知可唔可以用(都只係當spare)

emmyfok 發表於 23-8-1 18:51
機身上印有 H.K.E.A.A. APPROVED 就得。如果你唔放心,帶部機比學校老師睇下用唔用得。 ...
我返屋企睇左,Spare果部都有 H.K.E.A.A. approved依句印左晌機上面。唔該晒。

瑩瑩老豆 發表於 23-8-2 09:33
可唔可用你女應清楚
佢話可以

lm251099 發表於 23-8-1 19:27
如果按鍵位置及Formula 按法完全相同,咁就可以,如果吾係就失了後補意義。In case真係要用到,佢對這機吾 ...
考DSE時計算機可唔可以 set formula?

洋蔥頭媽咪 發表於 23-8-3 15:51
我仔考DSE 時係用同一牌子,DSE專用果部,兩部同時聽,咁就唔怕有快慢問題。

...
係咪學校集體買?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊