用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下 - 續集
樓主: TSLiu
go

ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下 - 續集 [複製鏈接]

Re: ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下 - 續集

JaniceYiu,

Judy上次生日會時都已經剪左頭髮啦, 可能Janice覺得佢d頭髮長d, 所以Judy咪特別短   

會唔會Jason黎唔到, 所以早d比份gift呢, 因為我都有請jason, but佢無黎, 另外好好笑, judy班有位同學叫boris佢係今日生日o既, judy係都要去佢個生日會, 但唔知係咪boris都有開生日會, 但無請judy, judy話佢一定要去參加      , 今朝起身就發脾氣

Re: ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下 - 續集

JaniceYiu,

Boris唔係送花o個個男仔, 但唔知lee個月成日講佢, 唔通好靚仔      ,

可能jason媽咪都已經亂晒龍啦, 算啦開份禮物玩左先算啦   

Priscilla同Judy friend唔friend我都唔知, 但係之前我有叫Priscilla參加judy生日會, 但無黎到, 可能佢媽咪見到我請Priscilla以為佢地好friend, 所以今次請左Judy囉 :wink:

o個個同judy好friend o既同學仔叫(Sherise), Miss. Fung話佢同Joyce三個係三劍俠, 你話佢地friend成點    , Miss Fung仲話有時特燈分開佢地, 等一陣子佢地又係再玩過   

如果要簽名行動, 預我一份呀

大家有無覺得有二個班主任d小朋友活躍d, 好似多個人愛佢地咁     

JaniceYiu,

Judy今日報料, 話Janice Lee會開生日會, 仲會請佢添, 佢仲會遲d就派生日邀請咭, 請d同學仔, 講到似層層你話信唔信佢好呢      .......................(但以前內容佢話係一齊去廁所時講, 唔通係廁所講會香d)   

JaniceYiu,

你都check pm啦

jess647,
我都要去呀, 請問幾時

JaniceYiu,
我都去呀, 你依家係咪已經好得閒啦, 有時間pm我啦

JaniceYiu,

[size=x-large]Janice 生日快樂!!

係呀, judy淋訓係張床度先報料, 佢話mami janice今日生日呀, 仲話ms. lily送左張咭比janice, 果然無報錯料, 我仲問佢原來係今日呀, sorry, 因為我成日都唔記得係幾時, 同返工都返到傻左, 唔記得送禮物比janice, 你比d時間我後補

janice無報錯料, 之前帶cake係thomas, judy已經話今日thomas生日有cake食, 我仲問judy可以帶cake咩, 唔係party先有得食, judy話我已經食左個cake啦

JaniceYiu,

好八卦問下, Janice係咪穿o左耳洞架, 因為judy成日講, Janice帶耳環, 但問judy我都幫你整返個耳洞, 佢又會好驚話唔好, 挍到我都好想知janice係咪真係有耳洞添   

你之前係咪有返學校講故事 因為judy點左你名, 佢話你有份講, 咁我咪黎八下你囉, 唉!我都好miss janice, 好耐無見佢, 以前返到學我都會同佢say hello架 :-|  judy仲話聽日又有同學仔mami講故事, 你都問下janice啦, janice依家有無多d同你講學校d嘢, 我依家雖然無同judy返學, 但每晚我都要佢話我知今日發生咩事 我都幾煩架

JaniceYiu,

呵! 原來係貼紙, 我都有問judy係咪貼紙黎架, 佢都係話janice係有個耳窿 , janice好叻囡wo肯打耳窿, 但我淋佢就唔識驚, 你就嚇餐死, 我最驚會發炎好恐怖架 因為我家姐好敏感細個時耳仔成日發炎, 淋起都驚, 隻耳珠發大好多倍, 所以你都係等佢大d時自己能夠處理會好d

你無講故事, sorry, judy報錯料添

Jasminema,

估唔到原來你都係bk mami, 得閒入黎傾下啦   
多謝你d Hello Kitty百力滋   我問judy佢仲成日話係ms. fung比佢o既, lee排成日報錯料    原來佢講o個個mami係你呀, 之前佢話"聽日有同學仔mami講故事"再問係邊個同學仔, 永遠係"唔知wo".....................唔記左頭先淋訓時, judy真係講左"jasmine 同 jasmine mami都講左故事啦"

唔知仲有無得加入講故事? 另外有同學仔mami都話好玩d反應都好好, 係咪

janiceyiu,

如果你要返學校就記得要著裙la     judy之前都有問架, 我話我唔記得左報名添, 下次先啦, 我想問janice講左故事味    judy排到4月, 佢仲問點解咁耐, 之前ms. fung話一個星期只有兩個小朋友講, 所以要等好耐

JaniceYiu,

我都成日有上黎架, 但只係睇無留言之ma, Wed 的outing我地好似無得去wo   , 11/5你會唔會去參觀呢, 如果去我地到時見啦!

all mami,

我都想知$380係邊到影相, 有d興趣, 請pm我啦, thank you!

tungtungma814 & JaniceYiu,

收到pm啦, Thank you!
‹ 上一主題|下一主題