用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆屯門聖公會青山聖彼得堂(兆麟苑)家長請進~ ...
樓主: 加加媽咪
go

☆屯門聖公會青山聖彼得堂(兆麟苑)家長請進~ [複製鏈接]

Re: ~<屯門兆麟苑聖彼得>交流會~

HELLO,

本人正準備替女兒找尋合適幼稚園.  聖彼得堂好嗎?  因我住於南浪海灣, 比較方便.  但欠缺對此幼稚園的認識.

請幫忙

Re: ☆屯門聖公會青山聖彼得堂(兆麟苑)家長請進 ~

ding 你好,

請問你小朋友係唔係讀青山村果間架.  我剛剛替囡囡報左讀n1. 下年九月入學.  有冇咩要留意同埋校巴路線係點架?

其實我心儀係好希望下年囡囡可以轉去兆麟讀k1. 因為我媽媽住兆麟.  希望有幫助啦.  係喎, 可唔可以分享一下, k1 interveiw 係考咩同埋難唔難架.

謝謝,  :

hi, 情情媽咪,

好開心呀, 終於都搵到一個人都係讀青山村N1.  我好開心個囡可以入讀.  想問下D老師好唔好呀.  小朋友開心嗎?  有好多媽咪都話有好多蚊呀.

我地住起南浪海灣.  校車係第幾個站呢?  幾多錢一個月架?

唔好意思, 咁多問題.  因為第一次有小朋友, 真係好鬼心急.  唔知個囡習唔習慣.  我都希望你會INTERVIEW 成功.

hi, gigichacha,

搽蘆薈?  係咩牌子架. 我都想試下.   我平時出去公園都有幫個囡貼蚊貼. 佢有冇咩反應呀. 可能貼慣. 但係一離成本貴. 二離聞得多都唔好.

哦. 起蕙康都好似有得買喎.  好大片架ma. 我媽咪屋企種左好多.  不過無咁大片.

gigichacha,

哈哈, 咁我都要起亞媽到攞番盆返屋企先得.
‹ 上一主題|下一主題