用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 sjc chatroom
樓主: 147258
go

sjc chatroom [複製鏈接]

Re: sjc chatroom

thank 147258,

我想知道多d sjc既野, 佢地英文深唔深, k2下午會做d咩, 升咩小學多d   
我的作品我的作品

HI ALL,

近排見好多sjc唔好既野, 我都唔知重俾唔俾個囡囡讀好, 有無一d媽咪有小朋友在sjc讀近既, 可以俾多d意見呢
thank
我的作品我的作品

新幹線, BB Chu

其實我都好鍾意sjc, 只係根德收左, 所以唔知點.....
我的作品我的作品

我突然有個問題想問, SJC 有自己的小學, 在升小派位會如何安排?

請問有無人知道升小學派位時在 SJC 如不是升上該小學(應該咁講: 想試下派位及其他小學) 學校方面會不會安排, 還是要自己遞 form?    [/quote]

我都好想知道

我的作品我的作品

hi all

大家有無想同d小朋友一起出來玩呢???我就好想啦, 大家可以交換下d意見    04年大家都係同學仔啦cccc
我的作品我的作品

今日無人     
我的作品我的作品

hi 新幹線,

我都唔知其它媽咪揀定左未, 等佢地真係揀定左就出來一次先, 你有無好既提意呀,
我的作品我的作品

the pool,

我想佢的意思係sjc多數係會用英文多d掛, 你係咪揀定左入sjc呀
我的作品我的作品

hi all,

近排好似好小人講野, 她鬼悶呀,   
我的作品我的作品

新幹線,

好呀, 到時找個人做sjc會長, 找多d節目俾d小朋友玩, 等佢地返到學校見到個個都識得既就唔會驚啦, 我地又可以大家交換下學校既資料..

我的作品我的作品

sally 1,

做咩都無所謂, 不過真係要等其餘既媽咪都決定左先啦, 因為好似無前排多人話入sjc, 可能佢地揀左第二間, 我開初都唔知揀根德園好or sjc好, 不過我老公最後都係like sjc多d, 所以唔想再煩啦,最緊要囡囡讀得happy
我的作品我的作品

the pooh,

sjc委員會, 好呀, 好呀, 我都覺得如果捐$, 又可以俾囡囡知道幫人係一件好事, 都好好呀
我的作品我的作品

BB Chu,

我原本都未定呀, 但係我老公話驚根德園會好辛苦, 所以揀左sjc,
我的作品我的作品

littleeva,

唔使煩啦, 重有幾個月時間,

我的作品我的作品

新幹線 .

我都唔知重有無媽咪揀sjc, 可能得我地幾個會員呀

, 不過無所謂啦, 現在重新mark過啦

1. gemini (囡囡) KT

我的作品我的作品

DJMAMA,

唔緊要啦, 你得閒入黎睇下我地有無聚會呀,  
我的作品我的作品

BB Chu

你27/12都去呀, 到時可以見下啦,

不如我地SJC會下次去BBQ呀
我的作品我的作品

HI BB Chu, 新幹線,

食buffet都好, 你地有無好提意呀, 不過睇下有無人報名先, 好似好小人呀
我的作品我的作品
‹ 上一主題|下一主題