用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 報咗2010年[聖保祿幼兒園]的,一齊傾吓啦 ...
樓主: max1116
go

報咗2010年[聖保祿幼兒園]的,一齊傾吓啦 [複製鏈接]

me too me too

Hello..大家好呀...其實我之前都有响呢度報到過嫁...不過, 我又唔係成日上黎, 所以我只有齋睇冇搭訕...不過, 見到有人話收到信, 個心真係跌左出黎咁制...
其實, 打從我個日去交張application form時, 後面有位太太同有位先生响度聊天時, 都覺得, "如果"有機會收到信"簡直就係中左六合彩咁開心呀...我會顛左都似".  因為阿先生問太太 : 呀, 你以前都响度讀嫁喎..等等類似問題, 所以, 成7百幾人爭個60個位, 可能大部份都比哂d有"那lun"既人先, 我地呢d"無那無lun"既真係 只可以每日pray for 個女呀..希望佢既人生可以開到個好好既頭啦....所以, 老公都叫我預左冇先啦, 唔想希望愈大失望愈大呀...
大家努力, 希望大家都有好消息啦..阿囡一齊做同學仔...哈哈....

唉....等待真痛苦!!! 日日都自己嚇自己, 真係人都顛呀!!!

1. ahnew          0710    Chaiwan
2. pandabonita  0804    TST
3. stinkyrabbit111 0712  TKO
4. siumuichu      0712    Quarry Bay
5. cckay            0807    Quarry Bay
6. baby_jkk       0801    Fortress Hill
7. kiteli              0711    Lam Tin
8. lukbuk           0711    Tai Kok Tsui
9.lovelinda         0805    Cheung Sha Wan
10. mia             0712     kennedy town
11. Duster         0808     Wan Chai
12. cereal          0807    Quarry Bay
13. JoanneLO    0808     Yau Tong
14. 008mama   0807     TKO
15. KaMaPiggu   0802     North Point

等...等....等...我都係香港區住...不過, 係"無拿無lun"既人..所以~~唉....希望明天會有啦..
‹ 上一主題|下一主題