用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 劍鳴幼稚園-Nursery
樓主: 樂樂豬
go

劍鳴幼稚園-Nursery [複製鏈接]

Re: 劍鳴幼稚園-Nursery

Yammie,
真係好唔捨得你同心心,我都係上網同嬤嬤講先知。嘩有得去咁耐旅行,我都好想!如果有機會又有時間咁就真係要K1前去,唔係追功課都有排追!希望你地玩得開心D啦!

pls check pm

just say hi to panpancake and meowmeow!
好耐唔見你地,我今日真好彩!你地好嗎?

panpancake, pls check pm!

meowmeow,
Issac現在好番D未呀?佢可能食左D污髒野或者D感冒菌落左胃到,所以搆到嘔。等佢嘔完慢慢食番清清地既野,應該會好快好番,唔駛咁擔心!

HAPPY BIRTHDAY to Issac and Jerry!  

祝身體健康,快高長大,聰明伶俐,聽教聽話!

from 陽陽  

tkm ,
請問你可否教我點樣可以放D相係到!因我都想好似你咁放D相係到比其他家長睇!唔該哂!   

cat_house  & tkm,
thank you for your help, I'll try to set it up!

yammie,
你返左HK拿,旅行玩得開心嗎?你地仲想去第2到?真係羨慕死人!

D&J"Home ,
PN班隨時都可以apply,但要足歲半先可以interview。睇下你想佢早D讀定遲D讀,同埋睇下學校full唔full羅!

回港同回鄉證都可以網上預約。帶齊所有copies,唔駛半個鐘搆掂!

meowmeow,
我早幾日見到Issac 已經坐校車放學,佢好乖,無哭,仲係到周圍望,個保母叫佢坐好,跟住就真係坐定定!如果係我個仔實係到大喊!

Shirleyshek 蕎蕎 媽:
我星期五個日同個仔返學,點知蕎蕎走黎叫我xx媽咪,原來佢認得我,平時我都有叫佢,但蕎蕎係望一望,然後走左去,特然個日走黎叫我!我仲同佢玩左好耐ball ball添!

我同陽陽都會去,但我唔見在詹雯凱的邀請卡,所以REPLY唔到,請問可唔可以PM OR SEND E-MAIL比我!THANKS A LOT!
MY EMAIL: [email protected]

thank you, shirley!

你隨時可以交form,但要等歲半才可interview!
劍鳴係group interview,無‘mud’點問野,D小朋友就係到玩!

我都記得係7月17日!
‹ 上一主題|下一主題