用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下
樓主: yauling
go

ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下 [複製鏈接]

Re: ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下

Dear all,

最近比較忙,未能溫習妳們之前的回應!

家長義工有消息未呢?

好希望能到學校與妳們交流,
和回到bk報料分享!

Helen

HeiHeiMa 寫道:

Helenpopo:
家長義工未有消息! 我諗佢有需要先召集大家開會, 應該唔會開得好密!
不過, 都好希望同其他家長見o下面!
THX!!!!     

Dear all,

本來今日我想唔去 Netnet 屋企,但 Netma 話今日要做功課(求畫線),佢地又唔得閒!

咁咪趕過去囉,仲準備埋:線,(織冷衫果d)。

一放學就教佢估:千條線,萬條線,跌落河裹便不見。

佢話:做功課係,督督督督!

原來係:點點!

不過都係督左幾下咋!   

好驚要同佢溫習,做功課呀!

心心 寫道:
danielboy
佢地響mami面前總係曳d, 我換工人, 頭幾日我都在場, 咩都要我負責, 野又唔肯食, 仲好曳下; 果幾日好辛苦係從未試過既辛苦, 我個心勁想快d返工, 返工頭一日我響公司cam睇到naoki好乖, 返來工人同我咁講: 佢今日好乖呀, 食野食得好快, 好好湊, 好湊過我以前果2隻好多, 我先好肯定係我既問題

果日ms li 陪naoki睇醫生都係咁講 : 平時響學校既佢好乖, 同而家係2個人   

我地工人都係話:如果我地唔係到 Netnet 就好合作!

不過無理由因為咁我地就避開唔理佢 ger!
都唔知應該點做!     

TSLiu 寫道:

特別安排上車前去小便,

您地買咗冬季校服未?

Netnet 今日訓醒,扭計未去小便,
後來覺得急就好驚好驚,
可能係因為知道,會賴!!! :cry:

最近 Netnet 晏覺要訓成四個鐘,
唔肯起身,係咪正常呢???

未買校服,係咪要咁快買!!

Helenpopo

[size=large]THX!!!!!

多謝大家報料,Netnet都未肯 - 泄露機密!

Dear all,

有無聽過小朋友要"習"名?

習左名果個小朋友就罰唔准玩?

事源:Netnet 昨晚話要寫底弟弟個名,唔可以玩!

好認真 gar,所以覺得好好笑!   

sumyinmama 寫道:

HelenPoPo,
我問過sarah呀﹗佢話老師唔會罰小朋友無得玩呀﹗不過……,你知啦﹗佢有時可能去著雲遊,咩都唔知﹗  

[quote]Hi
cherriemama 寫道:HelenPoPo,
我冇聽過Cherrie話要"習"名wor!佢連自己個名都唔識寫,何況同學仔d名!  
[/quote]
Yes,metoo!!!

Hehehe!     

Netnet 今日已經提早換季!

我係大溢買哂!佢話 d 碼好齊!   

tungtungma814 寫道:

根據通告, 11月可視天氣轉換冬季校服, 12月必須穿冬季校服   

Dear all,

唔明白點解唔去大溢買!

size 又齊,服務又好,又最平!

我工人已經洗過,無退色喎!
‹ 上一主題|下一主題