用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下
樓主: yauling
go

ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下 [複製鏈接]

Re: ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下

danielboy 寫道:
yauling,
可能Daniel係大仔,性格較獨立,佢又無要我陪,但我坐上面,佢就成日望上黎揮手,教練講乜做乜,佢去左遊魂, Anson大d再試過啦, 好好玩架.

係呀!! 我個仔零舍"痴"身, 不過我都會遲d再去報過...

danielboy 寫道:
cherriemama,
Daniel既class teacher都冇分配帶乜野party food.

HeiHeiMa,
Anson真係乖仔又eager to learn, Daniel淨係 first 2 weeks 肯報料, 之後就講事非 + 選擇性報料, 好似 this week's theme 係 Halloween,  佢鍾意到極, 就變成Mr. Chatterbox, 日講夜講, 又話整左個南瓜, 又話講俾Ms. Skye知佢 Halloween 扮吸血僵屍, Ms. Skye話佢ugly 但Daniel班幅好大既畫係黑色, 用手仔印既spider畫.

你地就好啦....我個仔係講都唔講, 問又唔知答左d咩出黎, 攪到我都幾頭痕

各位mami

想問下幾時正式換季呀??? tks

cherriemama 寫道:
1/11

[quote]
yauling 寫道:
各位mami

想問下幾時正式換季呀??? tks
[/quote]

咁係咪1/11一定要換季? 好似有段時間係可以換可以唔換

many tks~

danielboy, TSLiu, tungtungma唔該哂!!!
‹ 上一主題|下一主題