用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 香港創價幼稚園
樓主: Uran
go

香港創價幼稚園 [複製鏈接]

Re: 香港創價幼稚園

Chityumama----男孩子---牛池灣---第一組-----蕃茄
RuRu女----------女孩子---荃灣-----第一組-----蕃茄
boodoo--------女孩子(心言)---旺角--第一組----粟米
KelvinMaMa----男孩子----馬鞍山---第二組
Carol_mummy & danyeong --女孩子 "心妍"--Tin Shui Wai----第二組
囡囡媽----------女孩子---馬鞍山---第三組----提子組
sandy媽----女孩子---青衣 (穎琳)----第三組---香蕉組
Charming------男孩子----新蒲崗---第三組
珍珠媽咪---------男孩子---沙田-----第四組
virginia_chau-女孩子(毓纓)--黃大仙--第四組---小熊組
mariachn--------男孩子---大圍-----第四組---小熊組
AAL-----------男孩子(朗翹)----青衣-----第四組---小熊組
TsunTingMa---男孩子---青衣/Mei Foo----第四組
Yinyin2002 ----男孩子----牛頭角----第四組
龍馬媽媽-------女孩子-----土瓜灣----第四組
Smartie------女孩子------黃大仙----第四組
yanma2002 --- 女孩子---黃埔

(下午班)
Codychan------男孩子-----秀茂坪----第三組
BabyK----------女孩子-----西貢------第四組
Jennice---------男孩子-----荔枝角----第四組
lyannwong-----男孩子-----馬鞍山

chityumama 寫道:
各位,
明天返學著迪士呢衫,係咪都要揹書包架?

明天返學著迪士呢衫?,真的嗎?點解手冊無寫的?

chityumama,

Thanks a lot.咁係咪不用穿校服呢?

Thanks chityumama,我剛剛都看到Notice啦,好像要bring花燈,所以我覺得要揹書包!

fion88 寫道:
想問吓荃灣坐校巴約幾$同幾點上車

我個女7:45am就要上車啦,車費就HKD720.00 per month

PUKU 寫道:

我依家真係好想同囝囝報名,我住荃灣架,ruru:請問你囡囡係邊度上車架,7:45都好早喎,咪要好早起身。唔該晒     

PUKU,
我們是住海濱花園的,咁早上校車因為司機叔叔說佢要先車小學生到kwai fong,待他們下車後就開始先接荃灣和kwai fong的小朋友先,跟住才去深井那裡接其他小朋友.....

請問各位創價媽媽有無時常打電話到學校搵班主任傾計呢?
‹ 上一主題|下一主題