用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆屯門聖公會青山聖彼得堂(兆麟苑)家長請進~ ...
樓主: 加加媽咪
go

☆屯門聖公會青山聖彼得堂(兆麟苑)家長請進~ [複製鏈接]

Re: ☆屯門聖公會青山聖彼得堂(兆麟苑)交流會~

咁知唔知去咖啡灣收費呢? 及知否全日班是否已爆滿呢?

我想問

加加媽咪:

係呀! 學校都有比個尺寸我, 但係我都唔肯定要訂做或是有現成賣, 因為我唸

Re: ☆屯門聖公會青山聖彼得堂(兆麟苑)家長請進 ~

各位聖彼得堂(兆麟苑)的媽媽好!

我都有幫個女報名小童軍, 昨天才收到通告話未被選中.
可能好似其他人所講年齡都是一個問題,(差少少才到4歲).
個女有點不開心, 我老公仲叫我唔好再同個女提起這件事.
(ha ha~~ 撮到好似好嚴重咁)!不過我都有點兒失望.
因未派通告前, 個女日日在家中都有扮小童軍行步操.
所以我只好叫她明年再報名.
另外, 有冇發覺近期上學校個網啲人都好似好燥咁,
希望她們都能有包容的心及不要事事只單方面去想啦!

YYMom

我之前唔知道原來有咁多媽咪會幫小朋友報讀小童軍, 仲以為實有得參加, 所以冇報其他興趣班, 而家唔知報咩好, 加上女女讀全日又要搭校車, 基本上都冇咩興趣班可就?時間選擇.

點算好 :cry:

各位,學校真係有就校車o既問題做過嘢,因為我個女而家搭校車0既時間已經由八點三改到七點十一個字,提早咗四個字上車,我就慘,又要早幾個字起身,其實我住得好近學校,但係個女就要搭成八個字車先返到學校,自己行路都唔駛咁耐   ,hehehe~~ 但希望可以令其他同學可以早啲返學,唔好遲到啦
‹ 上一主題|下一主題