用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 不如組織一個 BK 港版DWE User Fans Club! (教材使用意 ...
樓主: leshita
go

不如組織一個 BK 港版DWE User Fans Club! (教材使用意見/Everyday with Zippy)) [複製鏈接]

Re: 不如組織一個 BK 港版DWE User Fans Club! (可以一起去參加party wor)

我個仔三歲半大, 用左super mickey set三年, 多數睇帶. 仔仔已經記得晒d內容, 但是未識運用. 一年前都好喜歡睇書ga, 但是而家就很少睇lu. 細仔9個月大就睇play along同sing along. 不過很少玩Playmate d 卡.
唉...我個consultant早已失蹤, 想參加家長座談會就成日報唔到名.
大家有無d guideline 可以分享o下?

Re: 不如組織一個 BK 港版DWE User Fans Club! (可以一起去參加party wor)

leshita 寫道:
我都沒有去過5步曲既COURSE,不如一起去啦!  係的話我打上去check day.

leshita & 銘銘媽:
我都沒有去過5步曲既COURSE,不如一起去啦!

好呀, 不如一齊去喇!
一齊去首部曲
日期: ???<--要等leshita check 先知
時間: ???<-- "
地點: 尖沙咀加拿廣場13字樓
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
報名及人數:
1. 銘銘媽 x 2
2. tin_tin x 1
‹ 上一主題|下一主題