用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 05年入讀主流小學的障礙兒童家長~請進!!(PART 2) ...
樓主: joey媽媽
go

05年入讀主流小學的障礙兒童家長~請進!!(PART 2) [複製鏈接]

Re: 05年入讀主流小學的障礙兒童家長~請進!!(PART 2)

Hi Joey媽媽 & ALAL,

我巳經收到西九龍張証la!

Re: 05年入讀主流小學的障礙兒童家長~請進!!(PART 2)

kmwun,

多謝晒你! 你有心我都不知幾感動啦!

:
kmwun 寫道:
AGNESNG

感動就開心笑吓啦  

[quote]
AGNESNG 寫道:
kmwun,

多謝晒你! 你有心我都不知幾感動啦!
[/quote]

Thank you 大家!

等你得閒d約埋出黎食野啦.不過西九龍果間POKKA CAFE
CLOSE左.要搵第二度食啦!
joey媽媽 寫道:
AGNESNG
   生日快樂
     身體健康
是你生日或是仔仔生日呀!!!!      [quote]
kmwun 寫道:
AGNESNG

遲咗少少,生日快樂,仔仔越嚟越叻    
星期五都重記住,尋日又美人痴呆。
[/quote]

多謝!多謝!

好耐冇見! 你今年巳經咁忙,睇怕出年仲難約你呀!(小三o痳,)

stellacl 寫道:

Agnesng,
遲來的祝福...生日快樂呀 !

係啦!咁o岩我老公都問起呢件事! 照等消息啦!
你張card真係要check下啦!
joey媽媽 寫道:
AGNESNG
   我西九張証都未有.....
呀SIR未CALL我......
  我而家都未定幾時學返....應該都是星期五.......... [quote]
AGNESNG 寫道:
Thank you 大家!

等你得閒d約埋出黎食野啦.不過西九龍果間POKKA CAFE
CLOSE左.要搵第二度食啦

kmwun,

真係要出o黎傾餐飽呀!
kmwun 寫道:
joey媽媽

開心咗都係進步,我最恨都係小朋友開心,有錢都買唔到,何況我無

AGNESNG

我都好想見吓你地,搵日聚吓啦!

kmwun,

你找唔找到我個pm呀???

AGNESNG

冇去呀! EASTER HOLIDAY 去左上海買左10本番o黎,都係一樣$16.00/pc

ALAL 寫道:
hi everybody,

Agnes,
Have you gone to the New idea bookshop in MONgkok?

ALAL

依度做乜咁靜呀?
‹ 上一主題|下一主題