用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 士啤酥之(好擔心...醫生話BB發展遲緩~~)大個仔喇 ...
樓主: 陸美爸
go

士啤酥之(好擔心...醫生話BB發展遲緩~~)大個仔喇 [複製鏈接]

Re: 士啤酥之(好擔心...醫生話BB發展遲緩~~)大個仔喇

mamee
只係因為轉左個新 i 位老師問題者, 唔使氣餒既!
事實上, 每個小朋友都會發脾氣, 包頂頸, hinhinmuumy 個女會, 我個女都會, 細時一發脾氣, 常常撞頭落地, 個時我都覺佢有問題, 所以成日都上mybaby 時代睇 d 前輩既message.

Re: 士啤酥之(好擔心...醫生話BB發展遲緩~~)大個仔喇

你地tick 得多又 , tick 得少又 !

mamee
唉, 我9/10 下午都去左stanley, 不過冇去 沙灘, 去左懲教署個博物館, 跟著去左廣場.

hinhinmummmmmmmmmmy
Happy belated birthday to hinhin!

C9食壽司團,CALLING∼∼∼
地點:灣仔
日期:2005年11月30日
時間:中午12:45開始

請報名:
(1) HELEN
(2) 6美媽
(3) abby
(4) 44
(5) mamee
(6) caroleks
(7) siubchuma
(8) 承媽
(9) LINGCHULING
(10) 678

Annie&啟園
第一次比$400 一堂會覺好貴, 比比下你又會唔覺肉錫架喇!
但我次次都唔會比現金, 我比支票架咋, 唔覺得係錢冇左.
‹ 上一主題|下一主題