用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 報咗2010年[聖保祿幼兒園]的,一齊傾吓啦 ...
樓主: max1116
go

報咗2010年[聖保祿幼兒園]的,一齊傾吓啦 [複製鏈接]

嘩 8:30 pm 咁早就瞓....我個B 十點都唔肯瞓....成日話 no no 瞓覺 ....

星期六日仲試過十一二點都未瞓著.....心太野....

仲未有人報喜 .......

好緊張吖!!!!!!! 想快D放工返屋企.....

舊年有14個 ... 今年起碼17/18 個 ... 60 -18 = 42 ..... so worry....

siumuichu.....congratulations!!

siumuichu & 各位中獎者,

你地介唔介意講下你比幅嘜野相呢?? & 中獎估計原因?

hehe... 應該係 ....估計中獎原因

siumuichu, 你真係可以做班長 lu~ 你就好啦!!

唔好怪我多事... 用住先啦....

1. ahnew          0710    Chaiwan           
2. pandabonita  0804    TST
3. stinkyrabbit111 0712  TKO
4. * siumuichu      0712    Quarry Bay  rec'd ltr
5. cckay            0807    Quarry Bay
6. baby_jkk       0801    Fortress Hill
7. kiteli              0711    Lam Tin
8. lukbuk           0711    Tai Kok Tsui
9.lovelinda         0805    Cheung Sha Wan
10. mia             0712     kennedy town
11. Duster         0808     Wan Chai
12. cereal          0807    Quarry Bay
13. JoanneLO    0808     Yau Tong
14. 008mama   0807     TKO
15. KaMaPiggu   0802     North Point
16. JoyJoy815   0801     Fortress Hill
17. 澄澄天下       0711     TKO
18. brrbaby       0803     TST

仲未夠鐘放工......

lovelinda, 多謝吖...希望啦!!!!!

我下星期一去 disney ...如果收到信就當慶祝... 收唔到就當散心 .....

OKOK good suggestion!!

其實我都會諗諗...因為唔想攞兩日假 ....呢排已經無心機做野...仲放假!!!

仲有...依家興輪流做班長....大家唔好灰心 ...

就放工 ....

一陣要夜d先上黎 .... c u later

我無信...........

不過預 o左無, 依家可以鬆一口氣.....唔洗心掛掛
可能阿囡知道搵$辛苦, 所以搵間平d學費又可以用voucher o架 KG..... hehe ...自我安慰吓 ...

開信箱一刻係好失望, 但返到屋企見到阿囡已經放低左....你地收唔到信都唔好唔開心...咁耐...

老實講, 今次唔係最唔開心 o架一次....

我知10月細B好輸洩....一般KG好多都唔 prefer 細B... SPK 直情唔洗諗 ..... 所以我已經一過2歲生日比佢返N班, 因為返N班係催化劑, 會令小朋友學到好多野...但十月其實係面試高峰期開始, 小朋友返N班起碼要個多月適應咁所以10-11月 o架面試唔洗諗...10成9唔得....直到12月, 表現開始好, 但今年 competition 真係好大....in 另一港島區熱門一條龍KG 自覺阿女表現好好但連 waiting list 都無...個次最唔開心.....

之後我知呢d係緣份

同埋, KG 點揀學生係無人知....亦好講彩數

阿囡 In 最後幾間 KG, 我都好滿意...答到老師問題亦做到老師要求.... SPK 佢肯自己入去 In 我已經好開心

寄語08BB mama, 今年你地要好好預備啦, 包括自己的 EQ, 如果小朋友做到自己年紀的表現 or 有進步就應該滿意, 同埋塞翁失馬 ....

siumuichu, 對上一次有咁多人同你講恭喜應該係0712 woh .... 或者滿月個日 ...hehe
‹ 上一主題|下一主題