用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下
樓主: yauling
go

ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下 [複製鏈接]

Re: ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下

妍妍媽, Hermanma
我都未收倒隻 VCD 喎, 你地收倒未?  係咪 Green 班未派?
0203Ma

Thanks both of you, finally, i found it in the toy box.  Don't ask me why!  Ask my lovely daughter!  
hermanma 寫道:
0203Ma,

Received 1 week ago la.

[quote]
alanchoi 寫道:
0203Ma,

你係唔係指phonic CD呀? 我上星期已收到啦. 放o向手冊內頁的.[quote]
0203Ma 寫道:
妍妍媽, Hermanma
我都未收倒隻 VCD 喎, 你地收倒未?  係咪 Green 班未派?
0203Ma
[/quote][/quote]

其實我地依個 topic o既回應已過 2000, 是否應響應呼籲開續集呢?   有冇叻  MaMa  識?  I don't know how to do it!

All,
我o係 last Friday 終於去了世光買校服, 之前去過 Hippo, 唔齊碼, 冇買!
之前d mami 咪話過個男 staff 態度好差o既, 但我上去時佢又好 ok 喎, 可能睇心情啦!  套紅色運動衫佢話千祈唔好落柔順劑, 如果唔係會甩色!  But 我洗完都有少少甩色, 個白領有微微的紅色, 不過算鬼數啦!  費事煩!
見好多 mami 都冇買校褸, 我都冇, 但就八卦叫佢俾我睇o下, 紅色蘇格蘭格仔, 孖襟及膝中褸, with 毛 inside, i think will be very warm, $290.  我冇買, 但至今念念不忘, 好似冇必要但又覺得著起會好型, 痴痴地!

$161?  可以還o下心願喎! But inside 係咪冇毛架?  If summer uniform is size 25, 件褸應買乜野 size 呢?  
點呢?  去世光買時佢又係話果d叫浮色, 唔係甩色, 但的而且確衣領紅了, 不過睇佢都唔會肯 refund 啦!  我 tomorrow 得閒都打電話去學校投訴o下先!
[/quote]
[quote]
tungtungma814 寫道:
0203Ma,

至今念念不忘, 好似冇必要但又覺得著起會好型, 痴痴地!

我又係見完後覺得好靚, 最後買左, 但在hipo買, 好抵, $161咋    當平時去街衫著都得

你洗過世光梗係唔會換啦  <-------------但係如果未洗過又點知佢甩色呢?  睇黎世光都心知肚明, 如果唔係就唔會專登同我豬"up" d 廢話啦! 蠢左添!   所以我咪話唯有打電話去學校投訴 law!

yesterday 去 hippo (Shatin), 校褸又得返 24, 25-27 都冇啦!  都唔知佢地攪乜鬼, d貨咁矜貴, 次次限量版.
佢又話今日又會有d貨返, 但又唔肯留, 一陣睇o下得唔得閒又去睇o下啦! :cry:
tungtungma814 寫道:
0203Ma,

我覺得ok喎, 裡面有毛架    要買就快的, 佢咁平好好賣, 我個女大舊, 買26都ok, 因已冇27 我個女summer都係著25.

我有個朋友比了pe衫我, 佢洗過好多次條領都冇紅色喎, 佢牌子係hipo, 我都買左一套新的, 但未洗過唔知甩色否 你洗過世光梗係唔會換啦 :evil:
‹ 上一主題|下一主題