用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆齊來暢遊聖彼得樂園<第15回>
樓主: chunchunmama
go

☆齊來暢遊聖彼得樂園<第15回> [複製鏈接]

hi chungma & yauma

kiuma走左la...   
原文章由 tszyau2000 於 07-7-31 23:09 發表
chungma,kima ~~ hi

恭喜...恭喜
果然快手呀..有時真係好佩服你.比我心情巳經亂七八糟,
原文章由 tszyau2000 於 07-7-31 23:07 發表
恭喜...恭喜 ...真的希望kiuma 遇到個好姐姐la...:) .. 照計7歲同18個月kei b 米仲好湊d  

咪post完先睇度..timing唔係甘岩 (同佢)..唔係點會往同一座都甘少撞到.反而chingma又成日撞到.仲唔係99屋企tim.你我樓下大堂
原文章由 tszyau2000 於 07-7-31 23:14 發表
佢係到ar,...有回應post ar...你睇吾到咩  

原文章由 tszyau2000 於 07-7-31 23:20 發表
wa...仲咩突然間殺出lai kei ...嚇c 人咩   

睇第一行仲以為kiukiu為姐姐走而唔開心..
甘kiuma你又唔岩la..仲要笑個囡..
原文章由 gigichacha 於 07-7-31 23:25 發表
知 la, 佢琴晚喊完, 今日咪又好似無事咁.

最好笑係佢琴晚知道呢件事後, 喊左一場, 跟住即刻好生性咁去熄電視, 話要做"公文英文" d exercise, 仲叫我唔好咁傷心, 等佢做完 d 練習再安慰我, 真係俾佢笑c.

吓..咁好似係妹妹唔岩喎 我覺得kiukiu好可憐tim
原文章由 gigichacha 於 07-7-31 23:35 發表
激 c 人時, 你地唔知 jet. 依家 日日都同個妹爭嘢, 雖然佢大力搶到 d 嘢, 但就跟住俾妹妹打 & 搣, 佢又唔敢還手, 剩係識喊 & 叫救命, 真係俾佢激c. 依家仲三日唔埋兩日就俾個妹抓損塊面, 真係:give ...

係...come on baby....
原文章由 tszyau2000 於 07-7-31 23:41 發表
上完圍棋過lai law...kima 都係之後join 我地dinner ..你都一齊ar:D  

甘樣報答都不防啦..比我9秒9飛去tim,又唔係要你以身相許 ,你走左幾日.我問吓樓下管理員叔叔.呀姐姐有冇出入.有出入咪唔會走人囉
原文章由 gigichacha 於 07-7-31 23:40 發表
may be la, 我今日就係話俾個 friend 聽, 要放佢飛機, 佢即刻 9 秒9 call d agent. 可能會報答下佢.:loveliness:

p.s. 最主要, 我平時對姐姐都唔太差, 妹妹又咁 cute, 我諗佢唔會衰到趁我唔係樹, 走人呱.

ok 啦....冇問題..日頭緊係ling ee監督.仲有chingma果d失驚冇神會出現你面前.再加我夜貓同係.放心去happy birthday 啦..
原文章由 gigichacha 於 07-7-31 23:52 發表
係 ar, 要搵線人就容易 la, 日更有 ling, 一早一晚有 chingma, 佢 kei 出現頻率極高,  半夜就有 kima, 正 ar.

ok ..我都冇乜問題..最緊要有人肯fit.. 你地會幾點dinner呀..果日我收工要再去大興花園接kiki先可以再返黎...同埋你地上黎要早一晚通知喎.我怕晚間個家務助理執唔切屋呀.
原文章由 tszyau2000 於 07-8-1 00:03 發表
無咩問題ar...睇下到時向chunma or kima 家law..

kima 你意下如何ar ...aiya..有d自把自為tim..hehe

..

知我者都係yauma你... 又知我去晒衫甘
原文章由 tszyau2000 於 07-8-1 00:08 發表
kima ~~ 你係米又去左晒衫ar...over..over))))

kiba成隻豬啦...晚間個家務助理邊樹有佢份先得ka:tongue: :tongue:
原文章由 tszyau2000 於 07-8-1 00:15 發表
晚間個家務助理 >>>>你指kiba ar 定係你ar   

如果我short week..又岩時間都會sat..不過今星期不用上堂.只係婆婆有飲宴上去大興花園.我就上去同婆婆交收:)

早極.都要成9點先可以開工ka....   
原文章由 gigichacha 於 07-8-1 00:17 發表
mud kiki 係 sat 都要去大興花園上堂 ar?

你order個晚間助理早 d 開工 ma.

係甘e..都要執.唔好失禮人ma
原文章由 gigichacha 於 07-8-1 00:24 發表
ha....mud 係你自己 ar, 咁算 la, 執左都無用, 班大小姐都係攪亂晒 ka la, 等我地玩完再一鋪過, 咪慳番 d 時間 law.

我e d全年無休ka..
原文章由 YYMom 於 07-8-1 00:24 發表
甘索性休息一晚la

甘今晚好好瞓返晚...
原文章由 gigichacha 於 07-8-1 00:29 發表
琴晚好似無瞓覺咁, 今日又做左咁多野, 有 d 心力交瘁 kei 感覺, 頂唔緊, 要去 sleep la.

再次多謝各位 kei 頂力支持與鼓勵.:loveliness:

Good night, my lovely frien ...

冇計啦..鬼叫間屋好似食塵咩..成日都有塵.自己又頂唔緊..有時好tired想請個家務助理返黎.kiba又話唔好.邊樹夠自己抺得甘乾淨...:-|:-|
原文章由 tszyau2000 於 07-8-1 00:32 發表
wa..你米仲犀利過fulltime 媽咪...全年無休   

yes..真係好熱鬧...goodnite la all...
原文章由 tszyau2000 於 07-8-1 00:35 發表
好la...今晚真的熱鬧ar ...大家傾到e 到la...都係時候去 ka la...

all ~~ goodnite la

good morning all~~~~

早更又係我. 晚更又係我.希望你地唔會悶啦..

kama

你去左邊樹呀.大家好掛往你呀..怏d出黎啦.

見post請覆

[ 本文章最後由 kikimom 於 07-8-1 09:20 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題