用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下 - 續集
樓主: TSLiu
go

ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下 - 續集 [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下 - 續集

judyma,

Janice 好鬼貪靚, 自從上次去迪士尼買左對micky & minnie 的耳環比個工人, 點知佢係都要自已戴, 我話比佢聽你都無耳窿, 戴唔倒 點知過兩日佢就搵倒D minnie 貼紙小小張的圓型, 佢就貼在自已的耳朵上, 而且返學都貼.  Janice 覺得好靚, 佢話Ms. Fung 都讚佢靚喔   
Last Sunday, 我問佢點解而家無貼既, 佢話d同學成日搞佢隻耳仔, 佢唔鐘意喔    其實我都有諗過帶佢去打窿, 佢自已都愿意, 話唔怕痛, 但係反而我驚過佢    
我無參加講故事, 個陣時驚自已唔得閑沒有參加, 但 Janice 都問我幾時同佢返學講故事 佢話鄧浩俊媽咪都有去講呀   

醒目開學勳章

Re: ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下 - 續集

judyma,

昨晚 Janice 話 Jasmine 媽咪黎學校講故事, 仲有糖吃添.    佢仲要唔該我求下我著靚靚裙去講故事   
你有無報名參加呀?

醒目開學勳章

judyma,

Janice 好似排在4月4日講故事, 我叫佢到時大聲d講比小朋友聽喔    唔知到時記唔記得點講.   

Jasminema,

hi     , 得閑多d上來 chat 下啦   
janice 成日都有提 jasmine架, 記得上次judy 生日會, 佢倆個玩得好開心   

醒目開學勳章

TSLiu,

Please check pm! tks   

Judyma,

妳好耐沒上來囉,返工好忙呀   Wed 的outing 去唔去呀   

醒目開學勳章

judyma,

頭先Janice 一回來就話, 明天佢自已去就得了, 佢4歲已經大個囡喇    , 我先知原來我無得去   
5月11日就會去啦, see u    

我pm左影樓資料比妳, 我都係VIP 來架   
‹ 上一主題|下一主題