用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 04 劍鳴幼兒書友fun club
樓主: ianmami
go

04 劍鳴幼兒書友fun club [複製鏈接]

Re: 有無bb今年9月入劍鳴幼兒/稚請進

Danielboy
Belated happy birthday!

bignose 寫道:
Career post

現有以下工作需要你地幫手

1. 會計一名代收數 AROUND HKD200/HEAD 包食同禮物.. 多除小補 - 心心
2. 影相同影video 人員(要求要有2-3個家庭幫手) - jj-daddy
3. lum 遊戲 (1-2 個 games) 1 個
4. helper 2-4 個 人 - saramama, jc_mom, hugmami, bignose , CARCAR
5. 買手(買禮物) tiffany, danielboy & tannytam
6. mc (我有lum過every family random做一part, 仲lum 緊) - danieldaddy, bignose

BIGNOSE你做兩樣太辛苦喇, 係讓番helper個位出黎, 唔好同我爭啦     

謙謙:
farewell順便賀謙謙生日, 當然無問題啦, if你遲一個week攪, 我都會到呀. 而家jeff同謙謙好老友, jeff一見到謙謙張相就太叫何忠謙     

tanny:

[size=x-large]happy birthday!!!!!

love 寫道:

大家好, 好多謝CARCAR代我地揮到hkd3500 / 28 person. 依家有以下方案提意

1.  叫ms. Lee (a班), ms. 廖 (b 班) 同黎老師一齊參加
2.  叫ms. Lee (a班), ms. 廖 (b 班) 同黎老師 + 朱校長一齊參加

你地同意嗎….  如叫以上老師, 個lum game 個part 叫佢地lum 下同我地d 小朋友一齊玩

你地話好唔好

TANNY:
MUG你咁直接嫁, d老師見到一定唔肯黎啦     

JJ-Mom 寫道:
Danielboy,
I'm not quite sure about the location of the
Ricky's treehouse, near Taipo 許願樹 & 嘉道理農場.
At the treehouse BB can learn lots of things about the farm and the activities are very interesting, such as feeding the fish, rabbits & tortoise, climbing the treehouse & 木伐橫水渡.
Parents no need worry about the 安全問題, 有好多
哥哥姐姐做指示去玩.衛生情況也好.
幾肯定D小朋友鍾意,因JJ今日重問我幾時再去climb
the tree.

JJ-Mom
你可唔可以比d ricky's treehouse的info我呀, 如tel no/web site.
thanks

SARA無事丫ma?

我想問jade玩左d咩呀?

TANNY:
我交功課喇, 我諗住比個"飛躍進步獎"jeffrey. 會唔會好行呀      , 我記得miss liu同我講, jeffrey係班內進步得最多的其中一個學生, 因為佢初初番學的情緒好差, 日日喊, 喊到我心痛, 到後黎可以笑住同我講byebye, 都算係一個大躍進. 有無更好的形容詞呢   

danielboy:
daniel的mr bunny look好靚女呀...      

Re: 04 劍鳴幼兒書友fun club

tanny:
我都係比番"飛躍進步奬" JEFFREY啦,
因為我驚佢喊住攞"向喊包SAY GOOD BYE奬"
(因為佢而家雖有進步,但都係易喊,     )

HI ALL:
究竟著唔著禮服呀?
不過又玩game, 又sir滑梯, 著禮服會唔會好唔方便?

TANNY:
未訓嗎, 聽日要同jeff番新學校, 好緊張,

re:著禮服, 我就一般想著, 因為要多一套衫同鞋, 又要預備多幾條褲, 預佢地玩得high得濟賴尿著      好似走難咁   

TANNY:
多謝你為我地出力. 我都無做過野, 唔洗唔該我啦   

係呢929係咩function?
‹ 上一主題|下一主題