用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 北角官立小學 叩門: 北角官立小學 (英皇道)
樓主: KARST
go

叩門: 北角官立小學 (英皇道) [複製鏈接]

回覆:叩門: 北角官立小學 (英皇道)

我都收到

引用:今日2nd+In完,好似唔係太多人。唔知幾時知

原帖由 hehe1981 於 16-06-29 發表
今日2nd In完,好似唔係太多人。
唔知幾時知result.
我放棄左去2in lu, 因為已有另一offer
祝大家順利!

引用:恭喜!+今年叩門都收幾多人,成差唔多30人。

原帖由 hehe1981 於 16-07-02 發表
恭喜! 今年叩門都收幾多人,成差唔多30人。
收3x咁多人? 叩門位應該唔多架喎! 咁即係好多人派左都唔要??

引用:其一因為越來越多人喜歡換櫈仔

原帖由 hoiyeungmum 於 16-07-02 發表
其一因為越來越多人喜歡換櫈仔
我知今年好多家長中左乙一, 都唔心足! 就去叩甲部誇區或好出名的學校, 所以造就大量叩門! 不停換櫈仔!

引用:其實北官排乙二大唔大機會?

原帖由 hehe1981 於 16-07-02 發表
其實北官排乙二大唔大機會?
我咪排甲二乙二北官, 都唔中

引用:Quote:mymelody0701+發表於+16-7-2+18:28+

原帖由 dse2017 於 16-07-02 發表
學業一定係北官,聯繫中學筲官為首,愛官聯繫皇仁,7個位,如果係想入皇仁係一個平台,但要擔心成績與其他 ...
愛官唔止7個位, 去年有8個入皇仁, 2x個入筲官, 於校務報告有寫。

‹ 上一主題|下一主題