用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 民生媽咪會
樓主: Venus
go

民生媽咪會 [複製鏈接]

Re: 民生媽咪會

K1B
傻媽媽 -------------------- 女
I LOVE HONG KONG ----- 女
Calvin仔媽媽 -------------- 仔

K1C
tungwai ------------------ 女
ElsaPoon ----------------- 仔
Chloetam ---------------- 女
Ivylouie ------------------ 女

K1E
yung 媽 ------------------ 仔

K1F
Venus -------------------- 仔
囡囡Mami ---------------- 女

K2B
flower168 --------------- 女

P4
Sunniema --------------- 女

重有我呀!K1E Roland.
我覺得1號開學日好熱鬧. 好多小朋友都是由爸爸媽媽陪返學(課室外重有公公婆婆,家傭). 佢地還帶埋攝錄機, 相機. 個個大人都好緊張自己小朋友上堂的反應.

Hi 各位媽咪:

我bb是K1E, 手冊的所有評語都是圓圈,表現實在太平均.

重有16號(星期四)記住要帶一本圖書作交換呀.

昨天問了班主任, 原來不用交新書. 各位小朋友只需要再交換就有新圖書了. Sorry!!
亞仔發燒已沒有返學兩日, 我就無覺好訓幾晚.小朋友病真係慘過大人病.

Venus,
多謝關心. 亞仔已退燒, 今日可以返學啦 !佢好開心,因為今日是星期五, 佢知道可以上三樓活動.
亞仔好多時都喜歡扮老師;又會在食野前祈禱;又會請吓同學仔不守秩序;又經常說'唔好講野'-好可能在上課時老師常對同學說的.

好開心聽到個仔自己對我講'我好鍾意李老師'. 咁就知佢番學好開心.
今日問佢番學有什麼玩,佢就'唔'一下話"好多個播", 唱歌啦,聽故事啦,祈禱啦,食茶點啦 ......
聽到我都十分開心!

你們的小朋友有無比蚊咬? 小b只腳已經花晒, 好慘呀!!!
‹ 上一主題|下一主題