用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 蒙特竣利教材
樓主: cm93002
go

蒙特竣利教材 [複製鏈接]

Re: 蒙特竣利教材

/=ok x=唔得

kp061078 寫道:
各位我再做一個詳細的送貨時間,請填上:

各位如果下星期中晚上收貨,你地ok嗎,還是一定要星期六或日收?

---------------平日午------平日晚-----六---------日
happy小米------/-----三/,四/,五x-----/----------/
siukei----------X-----------X---------/----------/
woodstock0--- / --------- / -------X---------/
ky2005?
MashiMaro ----/ --- ------/---------X---------X
bb媽咪grace?
cuby --------x--------/------上午得------------/
cm93002?---x----------/---------/----------x

/=ok x=唔得

各位我再做一個詳細的送貨時間,請填上:

各位如果下星期中晚上收貨,你地ok嗎,還是一定要星期六或日收?

---------------平日午------平日晚-----六---------日
happy小米------/-----三/,四/,五x-----/----------/
siukei----------X-----------X---------/----------/
woodstock0--- / --------- / -------X---------/
ky2005?
MashiMaro ----/ --- ------/---------X---------X
bb媽咪grace?
cuby --------x--------/------上午得------------/
cm93002?---x----------/---------/----------晚/

Happy小米 寫道:
Alice_Mommy,

所以我都係訂左少部分咋, 睇吓quality得唔得再算..

果套家庭套裝, 我睇相都覺得唔掂, 例如,插座圆柱体, 蒙原design係10个孔, 佢就5个孔, 太易完成, 可能达不到蒙既效果...所以我只係買同蒙書中一樣果啲教具..

色板我都訂左, 睇吓係咪同你果套咁...再報料給大家...

訂大陸貨係要take risk, 不過見有人訂過, 咁就有多啲信心law.

咁LM訂價都算有良心(比起disxx同korea果set),如果佢地aftersale服務做得好, 唔係只係賺錢, 推廣蒙既教育法, 对香港既兒童,家長都係好事呀 !

我都有訂到$1188果套家庭套裝呀,質素係點就唔知,但係講到size,我就真係為咗佢縮細咗而買,因為屋企真係冇咁大去放成原本1米長o既長棒同數棒,仲有粉紅塔同棕色梯,真係諗起都頭痛,希望我用縮細版唔會影響效果啦

各位,
夢圓圓夢已發貨,今次我地共有15箱.....哇!好多呀!!
夢圓圓夢話---那些人购的30粒串珠,由于质量不好,我全给她们换成比好的36PCS串珠。

kp061078,
咁係咪即係禮拜中有貨收?好緊張呀,唔知質素點呢,如果質素好就想繼續再訂嘛

cm93002,
我個仔又係叫Isaac喎!! 咁Q!

kp061078,
咁o岩o既,證明我地taste差唔多,唉我第二個都係仔你話叫咩英文名好呢?

cm93002,
我見你蒙特梭利家庭装23件套有四盒,外觀好似好正,講o黍聽下,ok唔ok?
平平地我想買比我姪仔.

kp061078,
唔好意思而家至覆,o岩o岩拆箱,我覺得全部散買o既蒙特梭利教具質素都好好,好滑手,唯獨是壓覺筒表面有d木粉甩落o黎,而個蒙特梭利家庭装23件套都幾好,只係個幾何圖形嵌板唔係好fit,粉紅塔同棕色梯細咗d,整體上以呢個價錢o黎講算好滿意啦

各位:
我尋日上完兒童無限o既蒙特梭利家長教育班,我覺得好好,好值得去上,個導師推界咗d書同網站,o係度同大家分享下
書:童年的秘密
       有吸收力的心靈
       發現孩子
       學習的革命
       三歲決定一生
       發現母親
website:www.kizclub.org
              www.montessorimaterials.org
              www.ams.hg
              www.zerotothree.org

bb媽咪grace,
係就係有d notes,不過我個人覺得佢d notes 比較散亂,如果齋睇我諗唔係好明,而且內容都係普通,聽佢講解就學到多好多,反而佢介紹o既書同website就幾有用...

各位:
我尋日上完兒童無限o既蒙特梭利家長教育班,我覺得好好,好值得去上,個導師推界咗d書同網站,o係度同大家分享下
書:童年的秘密
有吸收力的心靈
發現孩子
學習的革命
三歲決定一生
發現母親
website:www.kizclub.com(唔係org)
www.montessorimaterials.org
www.ams.hg
www.zerotothree.org

[quote]
saurus 寫道:
cm93002,

thankyou for your sharing. i've enroll class on 3 & 10 Feb. have you bought the book yet? we they sole those book?

[quote]
cm93002 寫道:
各位:
我尋日上完兒童無限o既蒙特梭利家長教育班,我覺得好好,好值得去上,個導師推界

請問今次訂購的媽咪有冇住沙田區o架?我上次訂完今次想再買$500的玩具,因為我住馬鞍山,如果比運費$150好貴,所以想搭單...

kp061078,
保重身體呀!呢排好多流感,我都中咗招,希望你快d好返啦!

kp061078,
收到貨喇!唔該晒你!
我拆咗廂有三樣o野冇唔知係咪冇貨呢?而sandraliuso d貨就未check...

jerek, littlemak, numnum, sandraliuso,w_y, monty, fionabb, cat108

你地 PM 個 account 比我呀!! 有 refund 呀!

kp061078,
我同sandraliuso同一張單,我可唔可以pm我a/c no.比你過比我,咁唔使麻煩Sandra再過比我呢,thanks!

kp061078,
咁唔緊要啦,我同sandraliuso再計得架喇,真係好多謝你o既安排,令我地安坐家中都可以買到價廉物美o既玩具比bb,thank you so much!     

Re: Order

有興趣就簽名: (10張單為限) dealine send list 比我係 30/3之前. 無list者請留 email.
------------------------------
1)cherry123
2)波羅包
3)oliveso
4)甲由仔
5)andie_chow
6)janjet ([email protected])
7)cm93002

甲由仔及其他媽媽,
請你留下 email. 我會send個好簡單的 excel.file.你填好 send 返比我.
My email: [email protected]

kp,
my email address is [email protected]
thanks!
Cary

第一張單的媽咪...
1)cm93002
2)cookiekan
3)janjet
4)jojo
5)olive
6)concon123
7)evan01
8)yvonne
9)shelley
10)bb-chu

各位,貨巳經今日到左喇!!! 運輸會聯絡你地呢一兩日收傢喇!!!

kp061078,
已經收到運輸電話話今日下晝送貨,真係唔該晒!

euka,
咁係咪即係可以貨到比錢呢?

cm93002,
你就想.....梗係唔係喇....     
阿B訓晒喇...   

kp,
佢地唔訓我邊有咁得閒上o黎吖
[email protected] 說:
錢是給一起匯給你們, 或是送貨時給香港的物流公司

‹ 上一主題|下一主題