用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 自閉傾向幼兒家長互助小組(party完滿結束 大家謝謝參與) ...
樓主: anan3388
go

自閉傾向幼兒家長互助小組(party完滿結束 大家謝謝參與) [複製鏈接]

HI,我的小朋友資料如下

epan, 九龍東, 仔, 星宇, 3歲4個月,有自閉傾向, 脾氣大, 有時固執, 欠缺社交, 溝通. 鍾意英文,兒歌, 交通工具.
都係 希望結識有類似困難的朋友同互相支持 - 星期六日上下午

hi, anan

我係OK架, 地點無所謂, 請預我2大1小~

epan
原帖由 anan3388 於 09-7-27 18:46 發表
真開心有唔少 mami 都有興趣大家交流一下 各位有興趣出黎聚一聚既 mami:

1. 我想約 8月2日星期日下午4p.m. - 6 p.m. 你地有無人得呀? 亦可建議其他時間
2. 可否提議一下地點呢? (唔落雨的話, 荃灣廣場5樓有 ...

HI,anan 我OK架 prefer 11am,預我2大1小呀thx!!
不過要問下餐廳有無人包場, 如果有人包左, 小朋友無得玩架~

hI, 如果你想PM, 可以先找出版主anan3388的,然後按右下邊, 有私人傳訊一格, 寫低自己資料, 版主會再聯絡你啦~

另外, 希望你唔好灰心, 大家會互相幫忙, YOU"RE NOT ALONE!
如需協助,PLS CHECK PM~

EPAN

原帖由 hcf2006 於 09-11-10 17:41 發表
我的孩子現在3歲半,有自閉傾向,想加入,
但不知怎聯络怎您們,因我是新加入的,現在感覺很無助
我能報上电郵令你們聯络我嗎?

‹ 上一主題|下一主題