用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 大學information day
go

大學information day   [複製鏈接]

PolyU & HKU 可以Register, CU就唔見有........

gracelam 發表於 22-10-6 16:24
CU應該唔洗reg, 我女faculty當日會擺檔,佢有份幫手。

I see….. 咁按時出席感興趣學科活動就可以了

sophiactc 發表於 22-10-7 15:23
剛打左去問,話今日會 send out

Email未收到,但剛收到SMS

ren 發表於 22-10-7 21:49
請問中四,中五才去大學info day 會不會遲? (今年中三)今個月有事比較忙,班主任今朝先講中三同學都可以 ...

可以的話,盡量去睇吓,阿女今年中四,有啲想去又撞比賽,又撞其他嘢,都未必睇得晒想睇的……

b3410 發表於 22-10-8 10:51
所以我打算依家中一就開始睇

阿女今年先有現場,今日撞比賽去唔到Poly U, HKU info day當日要出席一個頒獎禮的綵排,雖然試圖請假,但被主辦單位勸喻明年先去info day…… 唉……

b3410 發表於 22-10-9 12:32
綵排如果唔係全日,都可以去半日

我哋都係咁諗,希望可以趕到,始終明年和明明年都唔知又有冇其他事忙

妹妹頭 發表於 22-10-10 07:18
係呀!阿女都係驚下年中六會好忙,所以都係登記左城大,浸大,同港大,睇左先。
但其實除左睇環境外,有咩 ...

我叫阿女揀咗自己有興趣嘅科,睇吓會唔會有簡介會或參觀,再自己按科目預備下啲問題。

所以真係初中就去睇都一啲唔算早呢~
‹ 上一主題|下一主題