用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 IB放榜 2023
發新帖回覆
樓主: nicolemummy
go

IB放榜 2023   [複製鏈接]

Sparky123 發表於 23-7-7 15:51
回覆 hehehaha2017 的帖子

學校迫學生選ChinA, 因為孩子中文OK, 雖然自小讀國際學校,學校話IB話要challen ...

阿仔跳(中文)船, 去學Spanish ab initio

回覆樓主:

請問有冇人知道meet offer 之後 英國的大學幾時會confirm offer,阿仔順利meet到Cambridge law的offer 但係未有大學email,UCAS track都未郁過,如果星期一晚再冇消息,係咪要去信問下?
Firm 同insurance offer的UCSA都係 waiting for confirmation 。一日未confirm ,嗰心都係囉囉攣

小豬脾 發表於 23-7-8 11:24
恭喜恭喜!!!

謝謝,不過未有confirm wor
又weekend,問又問唔到
點搞

bbc2018 發表於 23-7-8 17:41
你哋之前有冇要求examination board send 成績給大學?

我朋友個女另一間英國出名大學有law CO,  佢之前 ...

有啊 學校安排咗直接由IB send成績比所有有offer的大學。唯有send email過大學再問有冇收到。謝謝回覆。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊