用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Joyful World 心怡天地國際幼兒園暨幼稚園(荃灣) ...
樓主: tcmkhksar
go

Joyful World 心怡天地國際幼兒園暨幼稚園(荃灣)   [複製鏈接]

<message is deleted>

好耐無上黎了 原來多左咁多JOYFUL家長, 等我UPDATE下先:

我囝囝到現時在荃灣讀左7個月 N1, 學校好好呀, 最初一個WEEK 見班主任不在手冊UPDATE野 都試過投訴 (不過個個老師手法不同 有D班主任頭一個WEEK日日寫/打俾家長 我果個係英國男教師 唔知係咪唔興呢?! ) , 但接送返放學時問老師 都會好樂意回答 漸漸阿仔又好鬼鍾意返學 仲成日提住班主任~~  雖然荃灣校舍好細 不過每逄節日學校都搞好多親子活動  今年運動會又在葵芳運動場 全校師生一齊參與 每個參加的小朋友都有一個銀色奬牌 好靚架~~  跟住每一個TERM 又有一本很精緻的 學生表現進度手冊 又有相又有COMMENT......  起初我都覺學費貴 但現在諗番 又覺得物有所值 起碼佢地真係有好多外藉和普通話老師 (non-local) !!!

lingan    阿仔中意返學,返得開心,真係好呀。  發表於 13-3-25 17:37

想加入 Joyful FB 的媽媽  我己私下pm你地~~  唔好意思 因為我好少上來教育王國的 !!!
‹ 上一主題|下一主題