用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有冇人買過、用過淘寶賣既Oxford reading tree? ...
go

有冇人買過、用過淘寶賣既Oxford reading tree? [複製鏈接]

回覆:有冇人買過、用過淘寶賣既Oxford reading tree

我冇買,以我淘寶多年經驗,不得不承認我國高仿程度超強近乎正版,紙質冇分別,係大細有少許差別,音頻佢地都係copy正版,所以唔需要驚發音有問題! 心動係正常,如不是我早購正版,我都忍不住購買,最後我都買左支點到筆DIY點讀版,但只可以成本讀,不可以每頁讀!音頻都有得淘幾蚊

回覆:有冇人買過、用過淘寶賣既Oxford reading tree

買一套千幾2千,好過買迪迪尼,長遠養成喜愛閱讀先係讀書好既關鍵!所以我地堅持都現在冇買咩乜pad物pad,2個女都喜愛閱讀,我地早上未起身佢地已經自己睇書,出街一定第一時間搵本書帶出街!

阿女(5歲)近來愛上訓覺前訓住聽,當audio book練listening, 唔錯!聽緊level7

回覆 kennyrita 的帖子

我用返支小達人點讀筆聽, 選LEVEL5以上, 比較長點, 點完成本NON-STOP讀!

回覆 NaughtyKids 的帖子

我用返支小達人點讀筆聽, 選LEVEL5以上, 比較長點, 點完成本NON-STOP讀!

回覆:SaiKungC9 的帖子

應該係,大陸版!

回覆 jenniferK 的帖子

我知道, 但我是好早購書(當時還沒有什麼點讀版), 所以後期購筆 DIY 點讀書, 沒有時間CUT 音頻,只好整本讀!

回覆 417bbs 的帖子

如你咩都未買, 咪筆跟點讀版書! 但我好早買左一大堆ORT, 咁我咪淘聲頻, 再買支點讀筆, DIY點讀書, 佢有貼紙DIY, 只要你有對應本書既聲檔, CD, 都可以DIY
‹ 上一主題|下一主題