用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 The Book People Promotion
樓主: PY-Sing
go

The Book People Promotion   [複製鏈接]

引用:我用唔到TREE+

原帖由 letea 於 15-09-29 發表
我用唔到TREE
TREE 已經完了,之前 TREE DAY1 15%off, day 2 12% off, day3 10%off. 今日day 4 的discount :

引用:Oh,+I+missed+the+15%+promotion+then.++On

原帖由 letea 於 15-09-30 發表
Oh, I missed the 15% promotion then.  One-day flash sale is on NOW
我想買Roald Dahl 的cd 和 15 本書個collection, 但都錯過了 15% off, 尋日 6pound off 都冇買到,我等緊佢減價 😊

引用:Flash+sale+is+on.

原帖由 PY-Sing 於 15-11-09 發表
Flash sale is on.
今日flash sale 多咗items

引用:Quote:zebrabb+發表於+16-3-17+23:08+有無

原帖由 PY-Sing 於 16-03-18 發表
小朋友幾大, 男定女, 睇開咩書(程度, 興趣).
4歲半k2 女孩,和 1歲大男仔,有什麼推介? 😁

已買
- ort (1-3,4-6)  < 佢自己睇緊 level 2&3
- Songbird,  < 一年前伴讀了頭兩三個level
- amazing machines < 未開
- Peppa pig < 睇咗超過一年,睇到悶
- ladybird read it yrself (50) < 家姐興趣唔大,留畀細佬

有沒有其他推介?

這兩套,有冇JM 訂過,有趣的嗎?
- Rod Campbell Collection - 3 Books (Collection)
- Busy Wheels in a Bag Collection - 12 books

謝謝!

引用:+本帖最後由+PY-Sing+於+16-3-18+18:55+編

原帖由 PY-Sing 於 16-03-18 發表
Mr men Little miss 都好吸引,尤其係大減價.. 不過我自己好多字唔識讀,試過在圖書館借嚟睇,我要做定功課先讀到

回覆:The Book People Promotion Code

想問問,Julia Donaldson 一套十本,書價最平有冇試過gbp $10? &#128516;

引用:想問問,Julia+Donaldson+一套十本,書價最

原帖由 alicekeith 於 16-05-30 發表
想問問,Julia Donaldson 一套十本,書價最平有冇試過gbp $10? &#128516;
好想買,等緊佢減價

引用:回覆+alicekeith+的帖子 現在做+20GBP+2套

原帖由 joeltl 於 16-06-01 發表
回覆 alicekeith 的帖子

現在做 20GBP 2套
謝謝!
但激死人,我之前已經買咗套CD

引用:回覆+joeltl+的帖子 原來現在做FLASH+SALE

原帖由 joeltl 於 16-06-02 發表
回覆 joeltl 的帖子

原來現在做FLASH SALE, $10/套
感謝你 Joeltl
又嚟破財了

回覆:The Book People Promotion Code

已經在the book people 訂咗幾次書,今日收到的一批,quality 好差 係咪可以投訴?
套書唔單只個盒爛,仲要濕的

引用:Quote:原帖由+alicekeith+於+16-06-21+發表

原帖由 huba 於 16-06-21 發表
不用問人,儘快聯絡TBP CS。
我反而係想問,因為佢CS 我在網頁只見有電話和郵寄地址。電話打過打唔通,網頁說是Monday to Saturday - 9am to 6pm,唔知係乜時間,但電話打唔通亦冇電話錄音或redirect. 唔通要現兜兜寄封信去投訴?

引用:Quote:原帖由+huba+於+16-06-21+發表不用問

原帖由 alicekeith 於 16-06-21 發表
我反而係想問,因為佢CS 我在網頁只見有電話和郵寄地址。電話打過打唔通,網頁說是Monday to Saturday - 9a ...
套書好好睇!不過每本書都濕咗一個角,又爛咗,個書盒打對角都磨爛咗。 check 返package 又唔覺個盒濕,唔知乜原因!

睇返record 原本自己已經訂了第十次書&#128517; 咁多次係今次quality 咁差。

引用:Quote:原帖由+huba+於+16-06-21+發表不用問

原帖由 alicekeith 於 16-06-21 發表
我反而係想問,因為佢CS 我在網頁只見有電話和郵寄地址。電話打過打唔通,網頁說是Monday to Saturday - 9a ...
在網頁另一處搵到email addr 了!

引用:Quote:原帖由+alicekeith+於+16-06-21+發表

每日咁多單,算做得很好了。最重要是遇上問題時,他們會負責任跟進,不是耍走你便算。

...
&#128077;&#127995;&#128077;&#127995; 係呵!我搵咗陣,搵到個email. 非常好,sent 咗mail 好快已經見出咗張單,free 一套運緊嚟香港. 而且另外有真人回覆mail. 做得好好!

mimi1102    發表於 16-6-30 09:56

根據個人經驗,TBP, BookDepository 及 Amazon 都是負責任的網店。只要使用前先了解一下條款(especially th ...
佢地處理得太好,即係之後仲有排買! 我都係睇返單先知自己已經買咗好多次

‹ 上一主題|下一主題