用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆屯門聖公會青山聖彼得堂(兆麟苑)家長請進~ ...
樓主: 加加媽咪
go

☆屯門聖公會青山聖彼得堂(兆麟苑)家長請進~ [複製鏈接]

Re: ☆屯門聖公會青山聖彼得堂(兆麟苑)家長請進~

Ding, 加加媽咪

唔該晒你的意見呵

我好似太多考慮咁, 我自己都知係小意思, 我硬係想樣樣都好啦, 我怕小朋友日日食餅乾熱氣呀.....又怕穿起三合一校服會好熱咁

係喎, 今日係小學自行選校交表日, 相信部份媽媽一定很緊張, 緊張過選幼稚園呀, 是嗎?

我想到時我會痴左都似

希望你地一擊成功呀.....   
家姐卓琳, 現重35磅 101cm高 有20隻牙齒 口頭禪係"大佬", 在家吱吱喳, 出外怕怕醜 妹妹希琳, 愛自己行, 好多野講, 唔知講乜

hello

係喎, 聽講有間保圓直資幾好喎 話,  但要比錢

你地會唔會考慮呀

我有個朋友個女今年做開坊牛呀
家姐卓琳, 現重35磅 101cm高 有20隻牙齒 口頭禪係"大佬", 在家吱吱喳, 出外怕怕醜 妹妹希琳, 愛自己行, 好多野講, 唔知講乜

哈哈哈

診老公去左洗白白, 我來呀, 加入講下先
佢平日當個腦係靚女, 一返屋企就望到實

乜你地要講夠2000頁呀, 係咪跟住要開新topic呀.......不過好快啫, 我一兩日無上來就追到氣咳, ECjob啦....

你地去晒洗白白呀

我而家去呀

我老公又個腦痴呀

‹ 上一主題|下一主題