用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 04 劍鳴幼兒書友fun club
樓主: ianmami
go

04 劍鳴幼兒書友fun club [複製鏈接]

Re: 有無bb今年9月入劍鳴幼兒/稚請進

sarama
private Japanese lesson = $380  

係. 我都覺得而家好抵, 比1份$2份學

danielboy
你研究左比番d info. 我地丫
如果係報yips 有咩comments 記得話我地知

bignose
好認同, 放學有d幻得幻失feel, 心想幾時繼續上堂? 如果可以上完phonics繼續學多d oral 仲好..

saramama
咩事你送sara返學? 咁你有冇虐待兒童, sara有冇喊呀?

Tanny
尋日真係好開心, 天氣寒冷幸好有你home大門為我地開, naoki有得食又有得玩, 真係太perfect了; 尋日佢想食餅, 驚死你唔知佢係直希, 應你果句: 我呀, 我覺得勁攪笑
IAN叻左好多, 仲當眾表演唱歌, 又識招呼朋友, 實在進步好多好多, 鄧你好開心

JC_MOM
Janice好c文, ian好識揀呀

danielboy
daniel都好靚仔, 佢冇你形容得咁曳呀, 佢好smart呀

saramama
sara好有表演欲, 非常可愛, naoki真係唔識貨, 我就好滿意呢個新抱仔

bignose
ansel好攪笑, 真係口水多過茶, 我發覺佢都係對玩具興趣不大, 鍾意講野多d :
NAOKI有得玩, 老母姓咩都唔記得

tanny
山頂之旅~再攪過啦

BIGNOSE
naoki太好玩, 我批佢一定唔會再肥lu

danielboy
你唔好咁話daniel, 當時我在場, 我見daniel 好比心機將車車放成一排, naoki想取走2架, daniel叫佢唔好攪都好正常, 佢都係想保護車車姐, 小朋友爭野好平常, 總之佢地攪得掂冇打交我都好小理

何中謙媽媽:
我認得你個仔, 因為我仔naoki次次玩點名都係點何中謙先架    亦是我從naoki 中口得知既第一個同學名呀

可唔可以話我知, 你

danielboy
how come 5 girls, 2 boys ??  攪笑

中謙mami
唔知同唔同組bor, naoki係橙組既
下次gathering 一齊來丫, 佢地見到同學仔好開心架

tanny so that she can let us know in case of any urgent changes.

25th

26th
danielboy

27th

28th
danielboy

我暫時日日都得架wor

saramama
同你問左星星夫人, Sara佢月亮星座係金牛, 馬年+人馬+金牛其實你可以放心bor, 佢地好有腦好識諗, 識為自己鋪路, 比佢自由反而令大家舒服, 唔需要太管制她呀

係bor, 呢樹真係比較多b班同學仔媽咪

makusma
你快d返學校推薦bk
anyway, 下次都一齊來啦, naoki好鍾意軒軒架

佩佩
為咩事英文老師走走走? 你可唔可以問一下

謙謙
緊係啦, 廖老師會罰佢地, 周老師同寶姐最易蝦
naoki成日撚化佢2個話去尿尿其實冇料到, 只係想去toilet打個白鴿轉
但係從未試過玩廖老師

SARAMAMA
坐唔定既奸計
喂~邊樹有CANLENDER PRINT OUT?

謙謙
唔係NAOKI講, 佢未咁叻, 係寶姐同我講, 平日亦有線人報料

線人
快D去打聽下  

SARAMAMA
sara 都病倒... 睇醫生未?

saramama
恭喜sara肯食藥了, 聽日仲凍呀, 要小心著涼

隊長tanny
你預我山頂gathering anytime ok先

收到學校新年合照好開心呀

jc_mom
janice影得好靚女呀, 件3好襯佢好c文

tanny
ian好識搶鏡呀

bignose
ansel好似又講緊野bor

saramama
sara好醒成日痴實廖老師, 學費有賺冇洩

SARAMAMA
游水gogogo))))))) 預埋naoki 呀

我當然有JOIN PHONIC CLASS, 豈能錯過

BIGNOSE
HOW ABOUT YOU?

DANIELBOY
果樹既COURSE都係WEEKDAYS我估我唔ARM呀

danielboy
<刺激Naoki> 好呀好呀, Naoki佢成日話自己好靚仔~太過自以往是了
sc參觀麻煩你了.

saramama
naoki好早前都成日打開雪櫃, 不過佢個雪櫃入面唔係餅, 係朱古力; 呢個星期多數唱"我是叉烏肥又矮牙....
仲有咩how do you do where are you咁上下既歌, excatly唔知佢唱咩..

makusma
太好了, 328山頂見

DANIELBOY
sorry, Norfolk, 細仔班我估都集中左響norfolk
唔該!

makusma
3月之星~我都試過神不知鬼不覺做了星媽, 517 qube
‹ 上一主題|下一主題