用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 溫馨提示:今日是 DGS 中一入學申請截止日期 ...
發新帖回覆
go

溫馨提示:今日是 DGS 中一入學申請截止日期 [複製鏈接]

jiljill 發表於 23-9-28 08:05
哈,竟然沒人提。
今年不單冇人提DGS, 其他女直/直資簡介會資料都冇人提⋯⋯

pccw2017 發表於 23-9-29 11:03
可以留意EK家長的用戶組別. D乜宮物宮好明顯係老seafood. 佢地的建議都好持平既. ...
咁有個別乜府物府都好支平嘅!可能佢哋近期受住不良風氣所礙,少咗留言,所以上唔到乜宮物宮
可能睇埋幾時開戶嘅都有蛛絲馬跡睇係咪老海鮮!

B.B.BaBa 發表於 23-9-29 08:11
因為有心生事的人常在搗亂,多個 POST 都變成罵戰或單單打打,很多以往願分享的人都因受過害而不再發聲, ...
最慘係唔問得!問咗寫得唔夠100分又唔得!

pccw2017 發表於 23-9-29 12:34
做得乜府級既, 仔女都已經讀中學大學啦, 去選科選校、備戰大學、海外留學咪會見到佢地留言囉 ! ...

你啱而家厘道真係唔少令人睇唔過眼,會忍唔住答一句大家唔好咁啦

不過我自己冇理到升中後的孩子太多,想過檔留言分享都唔係咁易!留言都真係唔識,請教下人!好彩那邊仍然好nice

pccw2017 發表於 23-9-29 15:51
初中都仲係好他條, 去到中三要諗會唔會早D去海外升學定係考埋DSE先去, 去就要預早申請, 唔去又要考慮中四選 ...

謝謝分享

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊