用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 用緊Oxford Path 嘅mama交流吓
樓主: 阿月巴
go

用緊Oxford Path 嘅mama交流吓   [複製鏈接]

回覆:eva930 的帖子

我想買埋英文全套中毒中,因為中文用緊幾好,英文唔知點好

我啱啱買左full set (0-6), 但係個sales話我知宜家無playgroup,得event/ party既?

odiebing 發表於 14-10-15 11:27
我啱啱買左full set (0-6), 但係個sales話我知宜家無playgroup,得event/ party既?

你好呀,想問下你買左幾錢呀?我都想買1-6歲果SET。另外佢話有會員介紹,介紹人同新客戶都會有故事書送,唔知你方唔方便介紹我呢?

回覆 PaulineChan0624 的帖子

我都買咗Oxford Path 1-6, 有需要都可以PM我.

回覆:PaulineChan0624 的帖子

Just bought, $42k a full set r

回覆:用緊Oxford Path 嘅mama交流吓

想問大家有冇續會?值得嗎?仲有一個月就滿一年了

回覆:ChillianBullet 的帖子

而家係冇playgroup 㗎啦!如果你有興趣,我pm 個agent contact 比你

引用:想問大家有冇續會?值得嗎?仲有一個月就滿

原帖由 sunshineB 於 14-12-08 發表
想問大家有冇續會?值得嗎?仲有一個月就滿一年了
你會考慮續會嗎?

引用:我想買埋英文全套中毒中,因為中文用緊幾好

原帖由 eva930 於 14-09-12 發表
我想買埋英文全套中毒中,因為中文用緊幾好,英文唔知點好
可以講下套中文教材點編排? 有幾好?

引用:Quote:原帖由+sunshineB+於+14-12-08+發表

原帖由 lambeanmama 於 14-12-12 發表
你會考慮續會嗎?
未決定,所以問下大家意見睇下有冇需要

想問大家係唔係跟個passport 教就ok啦?

我打算真係有嘢要換時先續會,另外我冇跟足指引用,完全係hea住用,但so far阿女都學到好多嘢!

不過自從9月返K1後,真係少睇咗好多

引用:我打算真係有嘢要換時先續會,另外我冇跟足

原帖由 nicamchan 於 14-12-19 發表
我打算真係有嘢要換時先續會,另外我冇跟足指引用,完全係hea住用,但so far阿女都學到好多嘢!

...
Thanks for your reply. 是否可以隨時續會的?我冇問learning planner 呀。不知續會幾多錢呢?看看是否海鮮價

引用:Quote:原帖由+nicamchan+於+14-12-19+發表

原帖由 sunshineB 於 15-01-05 發表
Thanks for your reply. 是否可以隨時續會的?我冇問learning planner 呀。不知續會幾多錢呢?看看是否海鮮 ...
Yes, $2,800 per year

回覆:kittykuma 的帖子

不是$1800嗎

引用:Quote:原帖由+sunshineB+於+15-01-05+發表T

決定不續會了,BB大左用書小心左,換書需要不大,我另外買多支smart pen喺婆婆屋企用

引用:決定不續會了,BB大左用書小心左,換書需要

原帖由 sunshineB 於 15-01-18 發表
決定不續會了,BB大左用書小心左,換書需要不大,我另外買多支smart pen喺婆婆屋企用

...
我都沒有續會,用這些錢買其他書給小朋友。

‹ 上一主題|下一主題