用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集九) ...
樓主: Huisys
go

2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集九) [複製鏈接]

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集九)

hhkk,

好耐無追文, 見到你話kk 病左, hh 又剛病好.. 乜搞到咁大劑呀 ??? 係咪兩個交叉感染呀 ?

點都好, 祝kk 早日康復 ! 仲有, 你自己都要保重呀 !!!

heiheikeikei 寫道:
親愛的,

真係好特然.....kk 唔算高燒....keep住100咗右....好過哥哥
(我坐咗係電腦前面,kk突然(抱主熊仔,拎主相機仔)行入里同我講
KK:mami,我見到哥哥想拎kk相機, kk真係好鐘意個hello kitty 相機㗎.(佢係將相機仔卦床頭)
我:(我見佢震震地咁講我就安慰佢話)唔洗驚,哥哥瞓咗)
kk:唔係呀,kk真係好鐘意㗎。哥哥係kk床道想拎kk呀
(哇.我真係好驚.......hh瞓咗㗎喇,點會拎佢心頭好,我咪抱個女去床度瞓,就feel 到kk個身罄罄地,咁咪去check)
最好笑係,原來kk發燒係會好似人地醉酒咁唔停最講嘢.....打住"喊露"都仲講. 次序有D亂,咁我知佢應改將夢景變咗真實嚟投訴

佢好奈無燒過,真係唔知佢咁多嘢講

hh號返晒.(hh燒得好靜,可能高燒D卦)

**都話我尋一係黑仔日.

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集九)

hi sw,

真係好耐冇見~~~~

家陣成日都係得1F媽咪上黎"坐".....1C好似剩番kec勤力D... :-|

我報左名下個星期嘅飯盒試食....有冇媽咪都申請左呀   

hi mp,

噢 !!! 等我幫輕下 kec 手啦 :p

cheungmp 寫道:
hi sw,

真係好耐冇見~~~~

家陣成日都係得1F媽咪上黎"坐".....1C好似剩番kec勤力D... :-|

sw,

都要啦~~~佢以為你地上曬岸...剩番佢一個孤零零... :cry:
有時問1C班嘅野又冇人應...... :cry: 我地又唔知...

sac.wen 寫道:
hi mp,

噢 !!! 等我幫輕下 kec 手啦 :p

[quote]
hi sw,

真係好耐冇見~~~~

[/quote]

sw,

你睇~~~如果今朝唔係你上黎....我又坐冷板凳啦~~~

冷板凳小姐上(mp) :-|

sw,

oh....my god....真係好鬼掛住妳.....   

好好嗎....?

kec

mp,

有呀....不過, 可能太多媽咪&小朋友報名....我諗要抽籤呀...
kc 無叫飯好耐....佢係都要自己帶....因為佢好鬼鐘意食...noddles...唔係好鐘意食飯....呢樣...幾似我...
記得佢重響我個肚裡面時....我係周圍搵.粥.粉.麵.舖.....搵粉麵食.....笑c人...
講個秘密妳哋聽...不過坐穩d聽噃....
我臨生佢時....184磅....

kec

mp & sw,

無錯...因為kc媽最屎...成日要響bk求救....
無論如何...bk係最warm嘅...

kec
hi sw,

真係好耐冇見~~~~

mp, kec,

有我陪伴你

我都有都試食,抽到咪試下新野囉,又有可以慳番$29。   

sw,

請問本 CT 係響屋企定響老師度 ?>>>應該響老師度....屋企唔多覺眼....要唔要今晚再confirm妳...?

kec

sw,

Welcome. 真

ttmm,

早晨呀....  
有我陪伴你 >>>真好...!

我都有都試食,抽到咪試下新野囉,又有可以慳番$29。    >>>兩餐+埋? 有無咁好彩先!

kec

sw,

你個course 讀成點呀?>>係噃, 順利嗎.....?

kec

kc,sw,

CT should be kept by teacher, it isn't kept by me (I am at home now).

I have not apply the free meal, cos I am on duty that time, hope the "lucky" mami will take more and more....food instead of us.

The BK is "short" or my computer is "short"... can not send out...> error many times     

hi mp,
我都有報試食... 唔知幾時會知結果~

hi kec,
咁點解你而家KEEP 得番架 ? 快D 將條秘方貼出黎 !!!

Cassey 寫道:
mp,
講個秘密妳哋聽...不過坐穩d聽噃....
我臨生佢時....184磅....
kec
[quote]
[/quote]

嘩..失雲小姐...好耐冇見喇...............真係好掛住你呀!!

今日見返你上黎真係好surprise呀~~~~   

得閒真係要多d上黎傾

HI all mami,
進入最後階段, 希望快快手搞掂埋佢唔使再煩~
多謝大家關心 ^_^

[quote]
tungtung-mama 寫道:
sw,

Welcome. 真

hi kec,

不用了. 剛見maychoi 回應...
照計大家都唔覺眼, 應該係老師keep 住左 !

唔該哂 mc & kec !!!

[quote]
Cassey 寫道:
sw,
請問本 CT 係響屋企定響老師度 ?>>>應該響老師度....屋企唔多覺眼....要唔要今晚再confirm妳...?
kec[/quote
‹ 上一主題|下一主題