用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: Vanessa_mum
go

有無1A班的家長? [複製鏈接]

該用戶已被刪除

Re: 有無1A班的家長?

achan97,  wakakakakaka... 好攪笑,亞女zzz緊, 有時間上黎8下。
achan97 寫道:
kiwaiwong>>>彤彤仲奇,尋晚半夜起身poopoo,又話肚仔唔c服,我幾驚都有,千祈咪而家黎玩野!好在今早起身又無樹,佢仲話可能尋晚比個雷打中個肚喎,死未?    我叫佢今日唔好食肥利野,唔係天日考考下試肚仔痛就大近視,佢仲答我:係播,唔比佢廁所架喎!!!   

claire's, claire 好醒目喎 。  
claire's 寫道:
achan,
係呀,係呀!佢同我都鬆一口氣,平時我返工,佢好唔開心,成日要big hug and kisses 一百次,今日好輕易咁放我走,可能佢想我快的走好耐啦,    Good luck everyone!  Ciao

achan97 寫道:
幸福家庭>>>比Paper無問題,不過而家適逄考試期間,我地都閉緊關修行緊!過多一個week丫,到時我就自由喇,可以抖番兩個幾月,唸下都開心!!    如果就到既到時約埋一齊出黎見下面都好架,舊年我地做新仔時都有高年班媽媽幫我地好多架!!!

Dear achan97
你的題意很好,
約埋一齊出黎見下面,
等我哋班新仔學吓,
記得Call我呀

加油加油

各位媽咪:

好開心,  考試終於完畢啦! 我哋終於甩難啦!

係呀,真係開心死喇!!!!!
該用戶已被刪除

claire's>>>客咩氣丫!!!我一唔同你飲茶你就走到過對面海咁遠濕平???我幾驚你彤彤唔肯跟我走呀......   
achan,

多謝你幫拖! 我係IFC趕返來,又會咁啱有差人係度,我囡話好彩有Aunte Alice係度咋    
該用戶已被刪除

大小姐考埋明天, 咁我就lut難 lu 。      

kiwaiwong>>我驚你會覺得空虛喎!!!   
kiwaiwong 寫道:

claire's>>>我一叫佢就出黎,我又好衰咁問佢知唔知我係邊個,佢望住我笑,我就笑住同佢講你做咩跟陌生人走呀?WAKAKAKAKAKAKA........係咪好黑人憎???   
achan,

咩就係,你知我冇物時間係香港行街,平時放假就要陪住阿囡,近排的shop又開始on sale,仲唔仆去睇吓有物正野,幾趕阿,個半鐘頭內又要high tea, 又要shopping, 來到又要被差人趕 好彩我個囡肯跟你走,你知佢係安全泒,淨係認阿媽,今日轉性喎   

真係好驚試後抑鬱
achan97 寫道:
kiwaiwong>>我驚你會覺得空虛喎!!!    [quote]
kiwaiwong 寫道:
[/quote]

1A 班這topic隨著學期結束快要說再見了。 亞女話唔想升班,好唔捨得呢班同學喎。今晚重拎返幼稚園d兒歌出黎唱,佢話好懷念幼稚園d腸仔飽。   我都好多謝呢班d家長,時時互相交流和提點。 雖然有些在生日會,接放學時見下,但已經好親切了,希望升了2年班,繼續keep in touch 啦 。

好耐無見呀 上個星期公司忙到抽筋,今日一上黎先見bk個版面攪成咁.........:( 係呢,不如報告下大家升去邊班呢.....彤彤去左C班,有無人同班呀?????

Hi Everymun's,

My daughter go to 2D does anyone same as me ?

我女都係2c

Aggie 係 2A, 仲有邊個係 2A 呢?

[ 本文章最後由 aggie0316 於 07-7-6 00:26 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題