用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六) ...
樓主: Huisys
go

2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六) [複製鏈接]

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六)

我要返工,未得閒...但返而我家老爺食錯葯.係假期同佢默中文課文囉
oscarmama 寫道:
9s, hhkk, ra

最近好嗎?你哋開始備戰未呀?我暫時叫阿仔做吓d WS 同 test paper咋,但係佢有d都吾記得呵

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六)

hhkk

唉!師奶有乜忙,咪响屋企左

9s

日日摸完間屋,你哋都拉閘,無人一齊chat咪懶得上黎囉
nice1314 寫道:
osmm,

好耐冇見你啦!去左邊樹威呀! [quote]
Hi 各位好呀

好耐無入黎喇,搬新屋報到先
[/quote]

-_- 我得三日假 : 24號(結果係屋企執屋) 25號(朋友黎屋企開P, Kristy 都有黎) 26號(我家老爺個邊全部人黎開P) 做到隻"積"咁...
hhkk

唉!師奶有乜忙,咪响屋企左点点,右抹抹咁,又就黎過年,係咁e都要掃吓啦。你放假有無同T仔週圍wet?

9s,
有幾大size 呀???個sever 無入到呀
可能size太大,等多陣啦![quote]
heiheikeikei 寫道:
.........未見到呀........點解咁嘅 [quote]

hhkk

係咪中文真係要識默d字,英文要串字 咁DS駛吾駛串字?
[quote]
我要返工,未得閒...但返而我家老爺食錯葯.係假期同佢默中文課文囉 [quote]

我再resend.....wait wait[quote]
9s,
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

hhkk

Kristy媽咪話你好有心呀,每位小朋友都有份為佢而設嘅禮物。係咪T仔自己揀?講開,佢張聖誕card好似hand made,係咪?

我會咁計.....得10-15分係課文字無得抄字....放最尾先默喇!
但我家老爺要咁做,我無理佢!

英文我真係唔知....佢daddy 諗住比佢考多次Flyer,所以反而假期叫佢做Flyer Pass paper.

GS ....我都唔知溫乜...上次測驗時我家老爺已經話唔知點溫架喇.
hhkk

係咪中文真係要識默d字,英文要串字 咁DS駛吾駛串字?

其實我都吾知點溫,上次test咪叫佢睇WS同睇書。我諗住都係咁上下。呀 :idea: ,我諗1-20嘅英文要串吓。

[quote]
我會咁計.....得10-15分係課文字無得抄字....放最尾先默喇!
但我家老爺要咁做,我無理佢!

英文我真係唔知....佢daddy 諗住比佢考多次Flyer,所以反而假期叫佢做Flyer Pass paper.

GS ....我都唔知溫乜...上次測驗時我家老爺已經話唔知點溫架喇.[quote]

ocmm,
>每位小朋友都有份為佢而設嘅禮物。
**係呀...希望收禮物嗰個會啱用...而唔會嘥左.
>係咪T仔自己揀?
**有部份係...因為我唔知佢D朋有鍾意乜...佢要了解完話我知
>佢張聖誕card好似hand made,係咪?
**係..佢鍾意..K3時....佢無聊到自己畫....
hhkk

Kristy媽咪話你好有心呀,每位小朋友都有份為佢而設嘅禮物。係咪T仔自己揀?講開,佢張聖誕card好似hand made,係咪?

hhkk,

我轉過部腦+email account send 比你.....pls check again.....
因我部腦 + gmail 都好似有問題呀
[quote]
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

收到喇...收到喇........兒童版F4
我諗係你second time 發出
我再resend.....wait wait[quote]
9s,

哇,佢張hand made X'mas card好靚,吾好話佢無聊,佢嗜好黎ma,吾怪得佢同Kristy咁夾,大家都鍾意hand made d 嘢。
[quote]
>佢張聖誕card好似hand made,係咪?
**係..佢鍾意..K3時....佢無聊到自己畫.... [quote]

e ?要戴假髮wor     [quote]
收到喇...收到喇........兒童版F4
我諗係你second time 發出 [quote]

9s

你搞咩?搞到要戴假髮   
[quote]

ocmm,
係喎..聽聞呀Kristy handmade 佢道房門wooo
佢兩隻野鬼咁夾....好好笑架....個日影相....仲要黐住坐里影
哇,佢張hand made X'mas card好靚,吾好話佢無聊,佢嗜好黎ma,吾怪得佢同Kristy咁夾,大家都鍾意hand made d 嘢。

ocmm,
我地講緊張四人相.....似F4 .....but .....兒童版....
9s

你搞咩?搞到要戴假髮   
[quote]

hhkk

真係吾係咁細個,怕姐你連孫都抱埋
[quote]
ocmm,
係喎..聽聞呀Kristy handmade 佢道房門wooo
佢兩隻野鬼咁夾....好好笑架....個日影相....仲要黐住坐里影 [quote]

咩相,我又要睇

[quote]
ocmm,
我地講緊張四人相.....似F4 .....but .....兒童版.... [quote]
‹ 上一主題|下一主題