用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 基法小學(油塘)家長站 
樓主: kitty
go

基法小學(油塘)家長站  [複製鏈接]

Re: 基法小學(油塘)家長站 

真係好好笑喎---------->陸羽茶葉  
fatfatma 寫道:
hin_bb,winwin,kitty,minnie,
點解我會問d咁ge問題....係因為係早幾個月同呢度d c9朋友傾開計,我話我媽咪早2個月入左浸會body check....咁佢地就問我,浸會係邊架,我話係九龍塘,跟住佢地又問,九龍塘係邊,我話係又一城附近,佢地都係唔知係邊...
至於 brabra....佢地有一日問我d brabra係咪係呢度買,我話唔係,(呢度果d點著呀...$5-$10個果d~~)   ..
咁佢地就話,唔知呢度果d好唔好,我話鐘意咪去睇下law....
(我覺得人人ge要求都唔同,佢地鐘意係著呢d,我都唔會介意)...去到,佢地又話呢個唔差,我話咪你著開咩size,咩杯架,要個女仔比個size你啦,佢竟然問返我轉頭,咩野係杯,當時我真係好唔知點....
陸(习习)茶室一事~~就係咁ge.....早排我daddy去果度飲茶,而我daddy有個朋友係果度做,咁比左好多茶葉,我daddy就叫我取返黎...
咁我見咁多,點飲得晒呀,因為我唔係幾鐘意飲茶架咋...
我打比2個c9朋友,話我有茶葉比佢地,佢地就問,咩茶葉,我話係陸(习习)茶室ge,咁佢地又問,陸(习习) 係咩黎架~~
仲話~係咪落完雨第一次ge茶葉(陸习习)當作係落雨呀!!

我唔係話睇佢地唔起,但係好多時我覺得,大家傾ge野,都唔同,好似以上咁....
佢地好似唔出村咁架...出面咩都唔知....我唔係要佢地乜都知,咁我覺得,你又係女人,我又係...點解連自己切身問題都可以唔知~~~
我家有對雙子公主

點呀...成績 ok啦...
見你係咁 :
今日派左卷返黎啦..... :
我家有對雙子公主

高手一出,誰與爭鋒
winwin , 訓多d la..
人多好辦事ma  

minnie,
你係咪轉做 wma 呀 ?
我唔記得要轉做咩檔,我轉左 wma send 左 比 winwin..
[quote]
Minnieluo 寫道:
winwin ,
我家有對雙子公主

今日我個電腦好慢呀
又成日斷線  

有花紅分都 :cry:
點解呀 ?

hin_bb ,
88 ~
88, hin_bb,我們仲未開冷氣呀.

剛剛知道才有半份人工的花紅, 唔開心 :cry:
我家有對雙子公主

我睇返你地之前幾版..
諗緊改 topic 名呀?
有咩意見呀?大家不防提出,可以再改架..

Leiyuemun,
原來唔舒服,要多d 休息下 la ...
我朋友 33 佢都有婦科病,佢由 27,8發現有個水瘤(良性)而家佢都成日要 keep 住睇 !

fatfatma,
我個 fd 呀..而家非常之後悔入左去住呀..
幾慘呀,佢而家一放假就出城 la..
佢都話頂唔順呀 ,不過佢冇計咋,冇錢搬返出來..
佢仲內疚當初唔等第三次派屋呀..諗住第二次派新樓又中層都ok,嘩 !d 街坊真係好街坊,d 行為嚇死你!
成日好驚佢兩個女學壞  
我家有對雙子公主

kitty,hin_bb:
唉...算係咁啦...好就唔係好架啦....但係都唔係衰啦....
科科80幾.....
我睇下d卷,每科都有被扣大意分..... ....
比老師扣得最多分係閱讀理解~~~
比埋個生字,都仲可以寫錯,唔係呢度多一點就果度少一撇!!

kitty:
唉..仲話好笑...你知唔知我當時係咩反應呀....
我第一個反應係目瞪口呆,之後,唔知再可以講咩!!
仲有少少頭痕feel....
kitty 寫道:

真係好好笑喎---------->陸羽茶葉   [quote]

minnie:
收pm 啦~~~
咁正,有花紅分~~~   

kitty:
我呢個樣係=笑又唔係,唔笑又唔係......[quote]
kitty 寫道:
點呀...成績 ok啦...
見你係咁 : [quote]

kitty:
是但啦...唔駛改lu~~

係架....係好勁果隻tim..好好好街坊架...我冬天時見過有一家4口,就咁著住果d羊毛內衣,連埋羊毛褲wor,就咁落街食飯....
比著係我,要我咁樣落街,我打c都唔肯架~~餓c算數~~
呢度ge小朋友真係壞d架,,可以當街當巷叫自己媽咪做c 8 婆,你見過未丫...如果我個仔試下咁樣叫我,我諗仔仔
會變左孖潤腸咀呀~
kitty 寫道:
fatfatma,
我個 fd 呀..而家非常之後悔入左去住呀..
幾慘呀,佢而家一放假就出城 la..
佢都話頂唔順呀 ,不過佢冇計咋,冇錢搬返出來..
佢仲內疚當初唔等第三次派屋呀..諗住第二次派新樓又中層都ok,嘩 !d 街坊真係好街坊,d 行為嚇死你!
成日好驚佢兩個女學壞  

係架....係好勁果隻tim..好好好街坊架...我冬天時見過有一家4口,就咁著住果d羊毛內衣,連埋羊毛褲wor,就咁落街食飯....

好堅喎~ 聞所未聞
真係要入去見識見識

堅呢~~
生左有時間一定要入黎見識下呀..... [quote]
winwin323 寫道:
[quote]

HIN_bb~ 妳真係呀
人地依家咁醜樣, 妳仲話想睇, 比妳激c

minnie,
聽日lunch 吉島見, 明天call妳
HIN_bb 寫道:
你就好啦可以見到winwin
[quote]
winwin , 揾咗周公未呀 ? 我搞掂了, 點俾你呀, 明天午膳時間Jusco等 ?  
[/quote]

minnie,
日頭無咳, 夜晚咳, 都係d氣管問題 :-|
其實吸氣已經係鬆氣管, 除非好嚴重, 如果唔係, 都夠gar la.

睇多幾日, 睇下有無嚴重到先再打算~
唔好比妳囡囡走得太利害, 比佢tau番一輪, 應該攪得掂.

kitty~ 我將妳e比隻歌燒左啦.......
可以放o係cd機播啦, [size=medium]妳好掂呀   

阿女今晚又耍左一輪功夫啦, 真係聞歌起武 :

點止堅呀, 直頭[size=x-large]

真係嚇唔c都笑c    [quote]
堅呢~~
生左有時間一定要入黎見識下呀.....

morning ar~~~   

e~~今日唔見hin_bb ge   

fatfatma

hi!我今日好忙野做呀
e~~今日唔見hin_bb ge   

早晨