用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集七) ...
go

2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集七) [複製鏈接]

2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集七)

嘩..........新學期又開始啦...我都祝各位囝囝囡囡學業進步....聽敎聽話....身體健康!!!

舊part

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集七)

親愛的....

好彩我係緊貼住妳 - 報到!     
Huisys 寫道:
e...趁人少少又搬新屋先 :

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集七)

[size=x-large]到 !  But ................886 !!!     ..... very busy today  
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

早晨......時間過得真快, 轉眼已經過左一學期lar, 我d呢度都已經到左"第七回"lar....大家一起努力啊!!!!     

早晨呀各位~~

早呀~
Huisys 寫道:
早晨呀各位~~

親愛的....

係呀..............我呀仔今中文同數學都冇帶新書喎~~
唔知有冇問題呢??  :idea:

heiheikeikei 寫道:
親愛的....

好彩我係緊貼住妳 - 報到!     
[quote]
Huisys 寫道:
e...趁人少少又搬新屋先 :
[/quote]

[size=xx-large]到~~!

又黎過~~~~

大吉大利....出入平安....聽教聽話.....新學期生生性性, 學業進步........

洋子,

你地1C班帶哂新書未呀???
嘩...若果新舊書一齊帶都幾係野呀

洋子 寫道:
早晨......時間過得真快, 轉眼已經過左一學期lar, 我d呢度都已經到左"第七回"lar....大家一起努力啊!!!!     

oh.....又走人喇..........9s--你忙緊咩呀??印印好返哂未呀???

nice1314 寫道:
[size=x-large]到 !  But ................886 !!!     ..... very busy today  

1F mami,
個 seating plan 仲未 update, 所以冇影比大家

mp,

早呀......真係好幫手喇.....一早就黎同我拜五角!!!

cheungmp 寫道:
[size=xx-large]到~~!

又黎過~~~~

大吉大利....出入平安....聽教聽話.....新學期生生性性, 學業進步........

唔緊要...等有先啦......都唔該定你先!!!

1F mami,
個 seating plan 仲未 update, 所以冇影比大家

hs,
唔洗客氣! 反正都要返學
[quote]
Huisys 寫道:
唔緊要...等有先啦......都唔該定你先!!!

mp,

今朝返學有冇見到我個仔呀??佢

hs,

我d老師就寫手冊話數學帶1下C, 英文帶TB,GP, Listening 2B, 其他我問囝囝, 佢話老師冇寫就唔使帶新書ge, 咁我就由佢自己唔帶, 費時拎太多書返學, 果個書包實在太重lar......

hs,
唔係呀, 阿仔個位調左比吳同學坐, 阿仔依家坐第3個位, 有幾個人都調左位, 所以我咪話個 seating plan未update 囉

今朝......太 busy, 冇留意你仔仔做緊咩

[quote]
Huisys 寫道:
mp,

洋子,

係呀..我都係跟手冊執書咋....手冊冇寫話要帶新書的話...我都照比佢帶返舊書返去~~~

洋子 寫道:
hs,

我d老師就寫手冊話數學帶1下C, 英文帶TB,GP, Listening 2B, 其他我問囝囝, 佢話老師冇寫就唔使帶新書ge, 咁我就由佢自己唔帶, 費時拎太多書返學, 果個書包實在太重lar......

e.....E仔有冇講點解會有第二次調動呀???[quote]
hs,
唔係呀, 阿仔個位調左比吳同學坐, 阿仔依家坐第3個位, 有幾個人都調左位, 所以我咪話個 seating plan未update 囉

今朝......太 busy, 冇留意你仔仔做緊咩

[quote]
Huisys 寫道:
mp,

hs,

有呀, 阿仔話上英文堂, 阿吳同學好似傾計, 所以比 Miss L 調左上去老師前面, 睇實佢喎....

不過都好, 可以同 happybean 個囡囡坐, 唔知可唔可以感染到d乖野比阿仔, 例如主動性, 專注力咁就好啦     
[quote]
Huisys 寫道:
e.....E仔有冇講點解會有第二次調動呀???[quote]
‹ 上一主題|下一主題