用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆屯門聖公會青山聖彼得堂(兆麟苑)家長請進~ ...
樓主: 加加媽咪
go

☆屯門聖公會青山聖彼得堂(兆麟苑)家長請進~ [複製鏈接]

Re: ☆屯門聖公會青山聖彼得堂(兆麟苑)家長請進~

甘到時我地咪要帶埋太陽眼鏡, 以免kakama kei 高貴氣質耀眼得滯  

tszyau2000 寫道:
甘米成個高貴闊太甘law...        [quote]
加加媽咪 寫道:
咁要等我得閒去吉豬島玩具部睇吓有冇先, 唔閃唔夠照wor        

[quote]
gigichacha 寫道:
唔誇la, 有無諗住戴番隻"金鑽勞", 襯番你個新title.
[/quote]
我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)

IT 專家~~愧不敢當呀      

茅問題...不過畫圖同設計我唔掂ka wor         ...technical方面就可能有小小價值甘la            

甘加主席想點攪呀       

[quote]
加加媽咪 寫道:
我仲諗緊點整好, 唔知 IT 專家yymom 可唔可以幫

甘多位姐姐    請問你地有睡前故事書/cd & sound music cd 介紹???
我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)

之前我地提過個個小熊x妮故事cd set, 有7隻cd, 每隻cd有4個故事, 仲有廣東話同普通話雙語tim       

library都有audio book, 不過我都未借過       

另外我有同事推介過一隻大提琴cd...因為個base太勁, 佢自己每次都聽到訓

yymom,
嘻嘻 ....我唔記得左tim. 甘其實係邊度可以買到?? 三X or X務

YYMom 寫道:
之前我地提過個個小熊x妮故事cd set, 有7隻cd, 每隻cd有4個故事, 仲有廣東話同普通話雙語tim       

library都有audio book, 不過我都未借過       

[quote]
iris_yu_him 寫道:
甘多位姐姐    請問你地有睡前故事書/cd & sound music cd 介紹???
[/quote]  

我個套係姑姐送... 不過之前佢地好似係吉豬島, 書展見到     

yymom,
嘻嘻 ....我唔記得左tim. 甘其實係邊度可以買到?? 三X or X務

Thanks yymom!!
甘我明天收工去吉豬島逛下先    

[quote]
YYMom 寫道:
我個套係姑姐送... 不過之前佢地好似係吉豬島, 書展見到     
[quote]

yymom,
我岩岩食完飯, e家去洗飯盒先
你食完飯未呀??

未呀

yymom,
我岩岩食完飯, e家去洗飯盒先
你食完飯未呀??

LUNCH BACK

[quote]
YYMom 寫道:

另外我有同事推介過一隻大提琴cd...因為個base太勁, 佢自己每次都聽到訓

帶定la...有備無患ar     

不過記住到時帶多套衫褲就真ar...吾係一陣係沙灘玩到濕左都有得換ar ma!   
[quote]
甘到時我地咪要帶埋太陽眼鏡, 以免kakama kei 高貴氣質耀眼得滯  

好野....有埋yymom 出手...實在太好la        [quote]
YYMom 寫道:
IT 專家~~愧不敢當呀      

茅問題...不過畫圖同設計我唔掂ka wor         ...technical方面就可能有小小價值甘la            

甘加主席想點攪呀       

[quote]
加加媽咪 寫道:
我仲諗緊點整好, 唔知 IT 專家yymom 可唔可以幫

今日好多野做, 不過都出一分力

[size=x-large]UP~~UP~~UP~~

你kei 所作所為...實在太感動la...     

而你放心la..估吾到我地d速度向e 兩日行得甘快ar..明明都諗住吾到2000kei...成日話"順其自然"吧la...點知可以理想達到...實在太興奮la          

MARCO仔仔 寫道:
今日好多野做, 不過都出一分力

[size=x-large]UP~~UP~~UP~~

我怕只是能夠"出俾隻手你地拖住"      

我實在無mud才能        

好野....有埋yymom 出手...實在太好la       

雖然你好想我地拖住你...你都吾駛借家e ka..       

吾好講甘多la...kakama 預左你幫手ka la...大家拍檔攪掂間新屋la       

[quote]
YYMom 寫道:

我怕只是能夠"出俾隻手你地拖住"      

我實在無mud才能        

...      ...      ...      ...

吾好講甘多la...kakama 預左你幫手ka la...大家拍檔攪掂間新屋la       

lunch back

YAUMA~~~妳攪到YYMOM 又[size=large]"百感交集"         
YYMom 寫道:
     ...      ...      ...      ...

[quote]

[/quote]

‹ 上一主題|下一主題