用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆屯門聖公會青山聖彼得堂(兆麟苑)家長請進~ ...
樓主: 加加媽咪
go

☆屯門聖公會青山聖彼得堂(兆麟苑)家長請進~ [複製鏈接]

Re: ☆屯門聖公會青山聖彼得堂(兆麟苑)家長請進~

[size=large]我們有長金精神ma!!!           
tszyau2000 寫道:
你kei 所作所為...實在太感動la...     

而你放心la..估吾到我地d速度向e 兩日行得甘快ar..明明都諗住吾到2000kei...成日話"順其自然"吧la...點知可以理想達到...實在太興奮la          

iris,

早兩日我行吉x島嬰兒部見到有courter 擺緊promotion, 有小熊維妮故事cd 同埋之前我哋講過個套 Mr. Men & Little Miss ar, 不過佢話擺多一兩日就走ka la, 唔知今日仲喺唔喺度呢, 你可以去睇吓  

[quote]
YYMom 寫道:
我個套係姑姐送... 不過之前佢地好似係吉豬島, 書展見到     

yymom,

其實都唔係話要整d咩畫圖同設計, 只不過我諗緊新屋果邊洗唔洗加番連link可以去返舊屋睇番d 舊post 啫  

如果要整係咪都係用url個方法就得ka    

[quote]
YYMom 寫道:
IT 專家~~愧不敢當呀      

茅問題...不過畫圖同設計我唔掂ka wor         ...technical方面就可能有小小價值甘la            

甘加主席想點攪呀       

緊係la...呢兩晚e泣又無佢份...所以米拖手都想law...heheheheeeee   
LongLong_ma 寫道:
YAUMA~~~妳攪到YYMOM 又[size=large]"百感交集"          [quote]
YYMom 寫道:
     ...      ...      ...      ...

[quote]
雖然你好想我地拖住你...你都吾駛借家e ka..       

吾好講甘多la...kakama 預左你幫手ka la...大家拍檔攪掂間新屋la       
[/quote][/quote]

[size=x-large]yes!            [quote]
[size=large]我們有長金精神ma!!!           

我依家同亞仔講的故事書全部都係圖書館借的......貪佢"包羅萬有"......但之前kiuma介紹過一本"365個故事"(好似咁上下)......妳都可以睇下呀!!
iris_yu_him 寫道:
甘多位姐姐    請問你地有睡前故事書/cd & sound music cd 介紹???

食完飯...諗諗下....摸摸下....個肚....都係落街買左個m記返黎再拆過       
我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)

[quote]
緊係la...呢兩晚e泣又無佢份...所以米拖手都想law...heheheheeeee   

[size=x-large]各位姐妹!!!!! 1999 la         
我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)

......莫非妳又........               
食完飯...諗諗下....摸摸下....個肚....都係落街買左個m記返黎再拆過       

係ar..你都可以預備定ka la...你知你聽晚又happy friday night la...甘早d d 開左kei...甘你米放心去happy law..d 濕碎野交比我地follow 得ka la...至多我又solo 下law..    [quote]
加加媽咪 寫道:
yymom,

其實都唔係話要整d咩畫圖同設計, 只不過我諗緊新屋果邊洗唔洗加番連link可以去返舊屋睇番d 舊post 啫  

如果要整係咪都係用url個方法就得ka    

Thks! longma. 甘你一次過借好多本嗎?? 一晚講幾多本??

我依家同亞仔講的故事書全部都係圖書館借的......貪佢"包羅萬有"......但之前kiuma介紹過一本"365個故事"(好似咁上下)......妳都可以睇下呀!!
[quote]
甘多位姐姐    請問你地有睡前故事書/cd & sound music cd 介紹???
[/quote]

今日好忙, 宜家先可以上來提票,希望唔會太遲  

[size=medium]我哋呢個topic計劃1001搬新屋,
咁大家不如幫幫手為新topic個名投票la,

[size=medium]如果大家仍然有新idea亦不妨提出  

投票形式 :一人一票
截止時間:9月30日中午12點

由yauma 提供:
~~~~~~~~~

1/ 開心共聚聖彼得(兆麟分店)

2/ 開心暢聚聖彼得(兆麟分店) # kakama #Marco仔仔

3/ 聖彼得(兆麟)媽咪分享會

4/ 聖彼得(兆麟)媽咪交流會

5/ 齊來暢遊聖彼得樂園 # yymom, # chunma, # Y.Y. # kikima, iris #情情媽咪

由longma 提供:
~~~~~~~~~~

6/ 嘻嘻哈哈聖彼得 # Ding

7/ 她(祂)約我去聖彼得 # kiuma, # longma

kikimom,

你就好la, kiki咁錫你. :cry:  :cry:

我琴日一邊看住kiukiu做功課,一邊食燉奶,諗住補一補, 點知俾kiukiu睇到, 佢二話不說,就掉低d功課, 搶左我盒燉奶, 連一羹都唔肯請我食.   

p.s. 點解kikimom個係囡, 我個又係囡, 分別咁大kei.           

kikimom 寫道:
yauma

kiki咪 d紅棗水俾我焗茶飲.成包都係kiki親手整ka..唔知係唔係甘所以特別sweet..特別好飲.平時我好怕紅棗d味     

公喜...公喜...公喜你   
         ......莫非妳又........                [quote]
[/quote]

iris 你係咪第n度發育ar, 咁拆得       

......莫非妳又........                [quote]
[/quote]

longma,

你唔使        甘wor, 我肚餓姐    

[/quote]

iris,

你本錢豐厚, 食多d都無問題ar.     

kakama,

我都想wor,最好就可以高多小小就好la    

加加媽咪 寫道:
iris 你係咪第n度發育ar, 咁拆得       

[quote]
[/quote][/quote]

絕對吾遲...基本上新屋名已經塵埃落定law...我個一票都可以慳番lu...    [quote]
情情媽咪 寫道:
今日好忙, 宜家先可以上來提票,希望唔會太遲  

‹ 上一主題|下一主題