用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 好擔心...醫生話BB發展遲緩~~
樓主: 陸美爸
go

好擔心...醫生話BB發展遲緩~~ [複製鏈接]

Re: 好擔心...醫生話BB發展遲緩~~

承媽/mamee/

我星期日都做
Hei媽

Hei媽

做女友時乜都得, 呢個結婚無耐就知道呢個道理
睇你咁寫, 你應該都玩得幾開心, 咁咪好囉

mamee

各位

請問有無人知道邊個機構有得'上門回收舊衣'呀???

siubchuma
My name is Anthony

咁係咪男人結婚的原因之一呢  

mamee 寫道:
Hei媽

做女友時乜都得, 呢個結婚無耐就知道呢個道理
睇你咁寫, 你應該都玩得幾開心, 咁咪好囉

mamee
每個小孩都是上帝用來提醒我們,這世間還有希望。——泰戈爾

Hei媽 寫道:
12312/Siue/Janet

我都報左唐氏醒目仔.女,到時再見.

我估應該個個到抽到的,到時見啦。

janet7903 寫道:
[quote]
我都報左唐氏醒目仔.女,到時再見.

我估應該個個到抽到的,到時見啦。 [/quote]

I think so, see you all later!

siue

Hei媽 /承媽/mamee / justjust,

It seems all of you were very enjoy the Disney Day and not as worse as what the newspaper said.  And I hope later it wl further improved after its grand opening.

siue

Hei媽,
It is really amusing to hv such training in the swimming pool, hope to hear from you soon for the training info.

siue

Hei媽 寫道:

唔係係公眾泳池,而係何文田一間國際學校免費給我們用,PT會在池內訓練小朋友玩遊戲(大肌肉)以加強專注專.學校校車會送學生去,但回程就要家長帶回.我都好期待參與這活動.

打聽到, 原來吾同的centre有吾同的traiining

軒果間係攀石, hei媽果間係水療

906迪士尼玩完一日, 仔仔今日仲可以7:00起身, 仲好精神, 咁我唯有爬起身, 送佢返學....

尋晚一家三口玩到咸夾臭, 成10:45pm先返到屋企, 倦到散晒, 但仔仔就真係玩得好開心, 咖啡杯都玩左2次, 尋日入場人數萬五人, 都好鬆動, 各樣遊戲都唔洗排好耐, 可惜下午落左場大雨....

p.s. Lion King Show真係好好睇...

44,
示意痾尿同屎>>學左要教我呀.....

hei媽,
我仔點都唔肯帶3D眼鏡呢...

陸美媽

SEE~~~~http://www.christian-action.org.hk/2clothes/index_c.htm
siubchuma 寫道:
各位

請問有無人知道邊個機構有得'上門回收舊衣'呀???

siubchuma

Hei媽 不過最開心就係唔駛10分鐘就可以同Micky & Minnie影一齊靚靚.

Hei媽

你啊仔就乖啦, 肯望鏡頭, 我都唔敢諗啊仔見到Mickey & Minnie 佢會點, 一定唔可以正正經經影一張.  等得啊仔望鏡頭, 果兩隻老鼠一定new 鬼左.

four44
我地啊仔間學校好似嘜主題都無咁既    上次我問老師有無感官室, 佢話我地這間無, 真有點兒失望, 啊仔好鍾意架!

我個仔都有玩緊"協康的感官室" ,好正呀. 但只得4堂, 因下個月改為 星期六下午, 同我的st 撞期無得玩.     

JOANNA722

有~~攀石囉有~~~~~~~~~~~~~~~~~~
好鬼忙咩你仲~~ 晚上多d出現啦你~~
唔記得左~~你亞仔有冇另加d咩st playgroup 冇呀?

44, 我搵你呀 等緊你

hinhinmummy

咁你有掛住我到訓唔著冇? 嘩哈哈

44, 尋晚8:45就訓覺啦

four44
晚上比"衰仔纏身",  點上到來, 我都好想多d時間比自己.  我都好佩服hin 媽, helen 你地, 返完一日工, 返到屋企又顧大又要理細.  真係無時間比自己同比個老公.    

four44 寫道:
JOANNA722

有~~攀石囉有~~~~~~~~~~~~~~~~~~
好鬼忙咩你仲~~ 晚上多d出現啦你~~
唔記得左~~你亞仔有冇另加d咩st playgroup 冇呀?

無join 喎, 你有好介紹咩?  

前2日有個新 "老頂"返工, 要改d style . 叫我比個日常程序, 唉, 個個都是"大佬" , 都吾知點寫>    又要限時限刻交數, 頭痛.  :cry:
‹ 上一主題|下一主題