教育王國

標題: 德望小學港島校車 - 天后,炮台山,北角,太古城,西灣河 [打印本頁]

作者: dkbb    時間: 17-7-14 15:22     標題: 德望小學港島校車 - 天后,炮台山,北角,太古城,西灣河

已聯絡校巴商,如果有8-10位小朋友報名,便可開線!如果大家有興趣,請盡快PM我。謝謝!
作者: buibui123    時間: 17-7-22 01:19

dkbb 發表於 17-7-14 15:22
已聯絡校巴商,如果有8-10位小朋友報名,便可開線!如果大家有興趣,請盡快PM我。謝謝! ...

我有興趣一齊自組港島校車,不過我地係2018年九月先入讀,已經有三個港島小朋友confirm有小一offer

作者: dkbb    時間: 17-7-24 13:26

回覆 buibui123 的帖子

我有興趣,到時請加我
作者: 3blindmice    時間: 17-11-8 11:21

dkbb 發表於 17-7-24 13:26

我有興趣,到時請加我

我也是港島東,今日剛收offer

作者: 靜靜媽    時間: 17-11-10 20:52

dkbb 發表於 17-7-14 15:22
已聯絡校巴商,如果有8-10位小朋友報名,便可開線!如果大家有興趣,請盡快PM我。謝謝! ...
朋友住太古,佢個囡得咗2018入小一,正煩緊返學交通問題。
作者: 靜靜媽    時間: 17-11-10 20:55

回覆 dkbb 的帖子

請將我加入,我負責幫朋友聯絡,朋友唔識上BK,謝謝!
作者: buibui123    時間: 17-11-14 21:10

buibui123 發表於 17-7-22 01:19
我有興趣一齊自組港島校車,不過我地係2018年九月先入讀,已經有三個港島小朋友confirm有小一offer
...

Will try to request for a hk island sch bus line. Please PM me if you are interested. Thanks

作者: bingbing828    時間: 17-11-14 21:38

Hi, I am interested, 2018 P1, thanks.
作者: HG200982    時間: 18-1-2 22:59

2018 小一,住鰂魚涌。可否加我?唔該哂!
作者: lovelyhobb    時間: 18-3-13 19:20     標題: 回覆樓主

有興趣加入港島東校車(emoji)(emoji)

作者: baowa1234    時間: 18-8-18 12:37     標題: 回覆樓主

剛收校巴公司通知港島線開唔成,請問是否還有自組保姆車(emoji)(emoji)

作者: chin1216    時間: 18-8-21 23:15

我們都是剛收到offer, 請問港島線現在夠吾夠8-10人?
作者: manie_man_man    時間: 18-11-10 07:59

chin1216 發表於 18-8-21 23:15
我們都是剛收到offer, 請問港島線現在夠吾夠8-10人?

想知港島線,可pm資料我嗎?

作者: 怀妈妈新手    時間: 18-11-10 14:10

manie_man_man 發表於 18-11-10 07:59
想知港島線,可pm資料我嗎?

今年沒有港島線,唔夠10個學生!今年只有六個港島生,你可以上GH網站查校車公司資料詢問!

作者: manie_man_man    時間: 18-11-11 18:58

怀妈妈新手 發表於 18-11-10 14:10
今年沒有港島線,唔夠10個學生!今年只有六個港島生,你可以上GH網站查校車公司資料詢問!
...

多唔多學生住港島?咁佢地點返學呢?

作者: 怀妈妈新手    時間: 18-11-11 22:54

manie_man_man 發表於 18-11-11 18:58
多唔多學生住港島?咁佢地點返學呢?

港島學生不多,好多已經搬到九龍省返學時間!
有港島學生往藍田匯景花園上學,或自組坐的士返學!
我建議如果真的鍾意德望,一讀6-12 年,建議搬為首選!

作者: chin1216    時間: 18-11-22 09:27

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: manie_man_man    時間: 18-11-22 09:58

chin1216 發表於 18-11-22 09:27
暫時2018-19學年約有6個港島學生 group 緊港島校車(尚未奏夠8-10 個人),如新學年2019-20 年度新生有興趣 ...

有興趣,可pm我嗎?

作者: chin1216    時間: 18-11-24 17:32

回覆 manie_man_man 的帖子

已加入
作者: nancyli.hk    時間: 19-4-6 11:22

回覆 manie_man_man 的帖子

我也是港島區, 能否PM 我
作者: lovekingdom    時間: 19-4-15 13:30

回覆 nancyli.hk 的帖子

我都是來年2019-20年住港島,能否聯絡我?
作者: chin1216    時間: 19-6-16 23:10

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: chin1216    時間: 19-6-18 20:45

回覆 chin1216 的帖子

已PM.如有需要聯絡,請 PM 。

作者: pchi    時間: 19-6-27 00:47

請問是否有港島校車?

作者: chin1216    時間: 19-6-30 19:23

回覆 pchi 的帖子

hi pchi, 我地 group 緊港島區校車,請 pm 我們 phone number 以加入WhatsApp group 方便聯絡,thx.

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5