用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 深造進修 wall street 學英語好唔好
go

wall street 學英語好唔好 [複製鏈接]

想係呢度學英文, 不過唔鍾意一次比晒錢或分期,有冇家長讀過或聽過呢問! 唔知好唔好!
   0    0    0    0

我有讀過一期呀,個時大約萬二三蚊到..
我覺得都幾好,起碼練到聽力同埋對答
因為網上自學既課程係用大量對話俾你聽同埋練講
跟住你會跟佢學講,學對答...
某一個特定時間就返去中心同外籍人士會面(個堂會有幾個同學),主要係睇你對於岩岩學個課程掌握到幾多,俾唔俾你升班..

我自己就覺得都有用,不過都幾貴, 好睇自己付出幾多去學..

我以前有FRIEND讀過, 不過讀左2-3個月就無讀了.

點解唔試下"英國文化協會"?

My friend took a course there and she said it's useless. Please do NOT waste your money.

Just so so. It's difficult to book the class.

我剛上去了解過,價錢唔平,同埋一次最少要比6000以上先可以開始,咁如果發現唔岩自己讀就慘喇!一比要比左咁多先,想轉校又唔得,最後我無join到.
‹ 上一主題|下一主題