用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! ...
樓主: mamamui
go

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! [複製鏈接]

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦!

係呢, 你地有冇人係1樓班房呀?? 家長日我地個老c 話低班有d 都響1樓呀!!! 1樓係怕在多多多蚊子.....     
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦!

Emily

Thanks
暫時低仁班領先, 人強馬壯

小女低義班202應該小班房

熙姸媽媽
見字請PM email address過我, 有相send俾你

connie>>202 e 家係幼仁班房o黎喎(即chloe 班)...乜又連房都轉埋咁激??!!

今年崇小升中派位好似幾好, 但唔知%......
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

06年崇真K2 & K3小朋友 (updated on 16.7.2006)

如有錯漏,請指正!

低信班
1. Chloe (Jennie)
2. 學霖 (balltsang)

低望班
1. 濤濤 (somimi)
2. (lam's mother)
3. Tracy (sunsunsandy)
4. 俊彥 (Yin媽咪)

低愛班
1. Kuk hin (yy13)
2. Owen (朱MayMay)

低仁班
1. Adrian (Adrian媽媽)
2. Natalie (mamamui)
3. Vicky (Vicky'smom)
4. Little Yellow (Mrs.Yellow)

低禮班
1. 昕昕 (Jade)
2. Jeff (carcar)

低義班
1. Hailey (ConnieBaby219)
2. Anson (叮叮噹噹)

低善班
1. wesley (wesleyb)

低勇班
1. Owen Tsang (CCheng)

高信班
1. Hazel (一家三口)

高禮班
1. (ANGELCHANMA)

國際班
1. 樂陶 (yammiebaby) 05年讀幼信班

聽日番summer course. 請問知唔知有無茶點時間呀??
你地會帶咩?
我諗住帶杯, 毛巾盒, 同一件外套.

醒目開學勳章

carcar > 仲需5需要spare 褲因人而已

係喎, 多謝提醒,
cissy聽日開始番未呀

醒目開學勳章

係呀! 聽日番, 都冇以為咁快, 好在前2日睇下通告先啫

cissy咩班
jeff好似係k1b班
係呢, 係唔係要帶學生証?

醒目開學勳章

cissy 番學校跳舞咋喎, 5係暑期班, 學生証 cissy 舊年番就冇喇, 如果你係帶, 我諗抽起張8達通好d 喇, 反正應該5c 用

Hi yy13,mamamui,Mrs. Yellow :

我上次觀課見到d床是一排排咁放, 床被size 是standard 的,
和 N1 用的一樣, 睡時熄燈,老師睇住.
老師好好,全日班張通告特登在家長會派, 可詳細d講.老師話
最重要是食藥部份,要自行copy多張委託書, 如要食藥,每次
寫清楚委託書,要跟藥一齊帶回學校, 由班主任親自餵.另外,
開學初, k1 班主任會在lunch time, 去飯堂睇佢地食飯, 因
開頭佢地會怕陌生或不食飯, 老師會栛助, 叫家長放心
另外, 通告上寫, 要自備日用品, 放在印有校名的藍色手挽袋內, 手挽袋現可在校務處買或8月29日家長會才買.我今日叩托人買了不$15.
我班d班相及証件相都ok 播
該用戶已被刪除

大家好
多多指教

mamamui  唔該update ah!  
高義班     Tiffany (happyma)   

朱may may:
sat果日唔該晒.   

carcar 寫道:
朱may may:
sat果日唔該晒.   

唔駛客氣, 一去到MTR, Owen 已
下星期見

由 一家三口 於 2006-07-17 10:47:00

06年崇真K2 & K3小朋友 (updated on 17.7.2006)

如有錯漏,請指正!

低信班
1. Chloe (Jennie)
2. Skye (balltsang)

低望班
1. 濤濤 (somimi)
2. kinki (lam's mother)
3. Tracy (sunsunsandy)
4. 俊彥 (Yin媽咪)

低愛班
1. Kuk hin (yy13)
2. Owen (朱MayMay)

低仁班
1. Adrian (Adrian媽媽)
2. Natalie (mamamui)
3. Vicky (Vicky'smom)
4. Little Yellow (Mrs.Yellow)

低禮班
1. 昕昕 (Jade)
2. Jeff (carcar)

低義班
1. Hailey (ConnieBaby219)
2. Anson (叮叮噹噹)

低善班
1. wesley (wesleyb)

低勇班
1. Owen Tsang (CCheng)

高信班
1. Hazel (一家三口)

高禮班
1. (ANGELCHANMA)

高義班
1. Tiffany (happyma)

國際班
1. 樂陶 (yammiebaby) 05年讀幼信班
其實係一家四口子

balltsang, Jennie,

小女有幸由下午班轉到上午班, 請兩位日後多多關照   

mamamui, 一家三口,

唔該哂你地update 資料

今年暑假班又出事.話說今日開始暑期班,尋日3點都未收到電話通知幾點上落車,我只好打電話比蘇先生問. 到司機,原來漏接送彤彤. 隔一陣回覆我,話因為已通知其他所有人,所以放學要工人係對面馬路接彤彤,我話唔得,又唔係我遲遞表,又唔係我改地點上落,條馬路係斧山道落斜,我點可以比個唔得醒工人同個女行過條斜路,就算你拍心口有咩事你咩都無得傾. 最後我堅持下先係原定地點落.  各位媽媽,如果你將來發生同類事件,記住要堅持呀!!!

今日校車原定回程1:30到我HOME樓下
點知成2點15分先到
餓死亞仔.
唔知學校可唔可以改下食茶點時間呢   
無理由朝早9-10點食
‹ 上一主題|下一主題