用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! ...
樓主: mamamui
go

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! [複製鏈接]

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦!

del

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦!

Hi owen 都係B班, 今期整d野食唔錯, 婆婆話呀仔每日返來就掛住食, 有Pizzle,Cookie, 串燒 本寫字簿無做, 因回來食完就覺豬.

Connie, WaWa mami : thank you your photos !!!
Owen好唔捨得你地
Mrs Yellow: 15/7 聚會有無改期 ? 因出了差2 天

06年崇真K2 & K3小朋友 (updated on 19.7.2006)

如有錯漏,請指正!

低信班
1. Chloe (Jennie)
2. Skye (balltsang)
3. Kiri (Kirima)
4. Zoe (snowB)

低望班
1. 濤濤 (somimi)
2. kinki (lam's mother)
3. Tracy (sunsunsandy)
4. 俊彥 (Yin媽咪)

低愛班
1. Kuk hin (yy13)
2. Owen (朱MayMay)
3. Cherry (Cheerful12)

低仁班
1. Adrian (Adrian媽媽)
2. Natalie (mamamui)
3. Vicky (Vicky'smom)
4. Little Yellow (Mrs.Yellow)

低禮班
1. 昕昕 (Jade)
2. Jeff (carcar)

低義班
1. Hailey (ConnieBaby219)
2. Anson (叮叮噹噹)

低善班
1. wesley (wesleyb)

低勇班
1. Owen Tsang (CCheng)

國際班
1. 樂陶 (yammiebaby) 05年讀幼信班

高信班
1. Hazel (一家三口)

高禮班
1. (ANGELCHANMA)

高義班
1. Tiffany (happyma)
其實係一家四口子

snowB 寫道:
幼愛班家長,
另!懇親會的歌小囡常常唱兩句但又唔完整,請問有無家長知道歌詞?如什麼... 天父我愛禱告....    
SnowB

歌詞:  
天父,我愛禱告,在禱告中向你傾訴。
在禱告中我要講出我心事,你一定聽到。

天父,我愛禱告,在禱告中有你鼓舞。
奉主耶穌基督聖名祈求,阿們。

從今天起每一個早上,要對你說聲「早」。
無論是晴天,還是下雨,你也是最好......

天父,我愛禱告,我愛你你都知道。

試聽版-pls. click
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

朱MayMay>15/7 聚會原定11:00,我大約10:45收到電話取消!會改期,日期未定。

為何選讀不同活動組別,都係B班?我無選整野食,不過亞仔有講有D人在整野食。
一切皆隨緣,萬般自在不用愁。

一家三口>>e 家阿女學游水係1:2 呀, 咁就$85/堂, 同埋我響朋友會所樹學, 係室內, 我地唔入到泳池內係唔駛比$$入場, 咁我同朋友就響廁所出泳池個口樹望佢地.
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

jennie > 勁低呀! 我囡囡在會所學, 1:2 要收每人200元, 仲要是室外泳池. 介唔介意話我知妳去邊樹會所學, 妳個教練於冬季有冇在泳會教泳水呀? 我諗住呢個冬天keep住比佢學游水, 現在諗緊史丹福.
其實係一家四口子

himbb 寫道:
carcar,
對的,是溫老師覆返我!

snowB,
暑期作業派晒啦, 你有無交$20 cheque呀?

唔... himbb, 我有 tick o架, 至於比左錢未就唔記得, 因為d收費好散, 我只記得我比過錢, 係咪暑期作業就唔肯定, 真弊!也找不到溫老師問。

snowB
[img align=right]D:\others\babyK.jpg[/img]

歌詞:  

試聽版-pls. click

Jennie, 唔該唒!

snowB
[img align=right]D:\others\babyK.jpg[/img]

snowB 寫道:
唔... himbb, 我有 tick o架, 至於比左錢未就唔記得, 因為d收費好散, 我只記得我比過錢, 係咪暑期作業就唔肯定, 真弊!也找不到溫老師問。
snowB

snowB,
絕對同意, 通告又多, 同時又開左好多cheque
你打返學校問校務署先啦, 職員會通知溫老師的。

Jennie
邊度可以買到呢隻碟?!
有無碟名  

jennie > o禁都比妳搵到, 妳是不是christian.
其實係一家四口子

請多多指教!

06年崇真K2 & K3小朋友 (updated on 19.7.2006)

如有錯漏,請指正!

低信班
1. Chloe (Jennie)
2. Skye (balltsang)
3. Kiri (Kirima)
4. Zoe (snowB)

低望班
1. 濤濤 (somimi)
2. kinki (lam's mother)
3. Tracy (sunsunsandy)
4. 俊彥 (Yin媽咪)

低愛班
1. Kuk hin (yy13)
2. Owen (朱MayMay)
3. Cherry (Cheerful12)
4. 依言 (palmchristy)

低仁班
1. Adrian (Adrian媽媽)
2. Natalie (mamamui)
3. Vicky (Vicky'smom)
4. Little Yellow (Mrs.Yellow)

低禮班
1. 昕昕 (Jade)
2. Jeff (carcar)

低義班
1. Hailey (ConnieBaby219)
2. Anson (叮叮噹噹)

低善班
1. wesley (wesleyb)

低勇班
1. Owen Tsang (CCheng)

國際班
1. 樂陶 (yammiebaby) 05年讀幼信班

高信班
1. Hazel (一家三口)

高禮班
1. (ANGELCHANMA)

高義班
1. Tiffany (happyma)

歡迎到 開心家庭網 (6歲前的早教) 和 開心家庭日誌 (小學後的培育和升中選校) 也歡迎參觀日誌

Dear all,

禮禮 K2 會轉校,我好唔捨得大家,平日我得閒路過,可以拾傘嗎?

balltsang,
係崇真附近有間叫“天道圖書”(四方大廈隔離,即沿住協和一直行上去),個間專賣基督教物品,碟名“可喜可樂之城 3” 就有我愛禱告呢隻歌 - $85,仲有一隻碟名“亮晶燈”,有個日完場隻歌(爸媽 I Love You),都好好聽。記得買時可試聽,阿仔每日都聽唔厭。

Adrian 媽,

我地 d video 都算 ok,如 8/25 日生日 party 你都去,我到時比隻 copy 你。

禮禮媽
   係咪落樓梯o個邊後街??

禮禮會轉去邊?唔方便講不如飛鴿傳書   

首我愛禱告詩歌真係好好好好聽. 唔知點解聽到就好想喊       
我記得牧師果日講得好好呀, 我地要學習小朋友, 好天真地向天父祈禱.

禮禮媽: lee度一定歡迎你啦. 你多d番娘家呀.......
我都好想睇懇親會的video, 你有無msn? 可以透過msn send比我嗎? if not我比條link你up上我server得嗎         
(我好想比我媽咪睇    )

醒目開學勳章

我都有聽女女唱過
[/quote]
歌詞:  

試聽版-pls. click[/quote]

balltsang>對。就係落樓梯o個邊後街。警察會對面,各區地圖:http://books.tiendao.org.hk/view.php?cat=stct&id=LOCATION
一切皆隨緣,萬般自在不用愁。

carcar

我都係呀       

carcar 寫道:
首我愛禱告詩歌真係好好好好聽. 唔知點解聽到就好想喊       
~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~

禮禮媽

禮禮會轉去邊間呀
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jennie

唔該晒你post條link出黎
~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~
‹ 上一主題|下一主題