用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 培正媽咪~~ Part II
樓主: Alexismama
go

培正媽咪~~ Part II [複製鏈接]

Re: 培正媽咪~~ Part II

qk,
靖喬仲有冇發燒呀? 有時間明天打電話比我吧!

小蕎媽媽﹐

我估你會玩到好夜先返添!(我指十一、二點幾先返呀!嘻嘻!)

小蕎媽媽 寫道:
* mandy

成10點重話早??

Candice,

咁係咪好抵坐呀?

Candice1128 寫道:
Mandy,
架281A咁耐先送到你返屋企咩?
[quote]
*mandy 寫道:
Candice,

唔駛客氣!我今日成四點幾先返到屋企呀!

各位 BK 媽咪:

好野........好野.........快D報名啦!多D人去好玩D呀!

報名處:(請於六月三日前報名,詳情可參閱此網址:http://www.taipokau.org)
1. Mandy ............. 2大 2小
2. Susanna ........... 2大1小
3. 小蕎媽媽 ............2大1小
4. Linda.................2大 2小
5. Lulu...................2大1小
6.
7.
8.

Mandy,
你既日本資料真係好實用,嘻!你可以出書寫秘笈添。我估一定老少咸宜!

Candice,

唔好比高帽我啦!我會怕羞架!

Mandy,
你既日本資料真係好實用,嘻!你可以出書寫秘笈添。我估一定老少咸宜!

Candice,

你check佐末呀?記得六月三日前報名呀!  

Mandy,
係咪實有位架?我聽日confirm吧!

qk,

靖喬聽日返唔返倒學呀?

Candice,

見係你咋!留番三個位比你,聽日先覆啦!係咪好sweet呢? :

Mandy,
係咪實有位架?我聽日confirm吧!

Candice,

我想問你要唔要個水壺架?

Mandy,
係咪你先係老闆同領隊呀? [quote]
*mandy 寫道:
Candice,

見係你咋!留番三個位比你,聽日先覆啦!係咪好sweet呢? :

Mandy,
好呀!唔該哂。
*mandy 寫道:
Candice,

我想問你要唔要個水壺架?

Mandy,

Tai 姐今日話梁老師暫時唔見客,因做梗評估,下個月先,所以明天唔去學校,咁或者我睇邊日,我去松記買糖水比你順便取件。

qk:
靖喬快d好番!快d!快d!

w27

Candice,

唔好唔會呀!此活動係香港童軍某旅團舉辦架!

Mandy,
係咪你先係老闆同領隊呀? [quote]
*mandy 寫道:
Candice,

w27,
Tai姐係咪qk姐姐呀?你幾時返長隆呀?希仔話奕朗今日都冇返學,佢而家點呀?仲有冇發燒?

W27,

嘩!你都好識食喎!松記糖水都知?

w27 寫道:
Mandy,

Tai 姐今日話梁老師暫時唔見客,因做梗評估,下個月先,所以明天唔去學校,咁或者我睇邊日,我去松記買糖水比你順便取件。

qk:
靖喬快d好番!快d!快d!

w27

校長你人面廣,我估遲左報名你都可以同我插班既,係咪?

Candice,

係呀!tai姐=qk。
明天都唔番得,因今日醫生話要再睇下,確實d燒同細菌無先比佢番學校。Thank.

我去長隆日子就是你們去燒烤日子!

w27     

W27,

係喎!唔記得你去長隆添..........我地23/7有節目呀!你得唔得閑呀?
奕朗點呀?

w27,
Tai姐係咪qk姐姐呀?你幾時返長隆呀?希仔話奕朗今日都冇返學,佢而家點呀?仲有冇發燒?
‹ 上一主題|下一主題