用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖三一堂小學 知唔知學校功課輔導班好不好?
go

知唔知學校功課輔導班好不好? [複製鏈接]

同題,一般一個老師幾個學生,有問題老師會唔會細心輔導?多謝啦!
   0    0    0    0

回覆:知唔知學校功課輔導班好不好?

回復 joanthony 的帖子

多謝答覆,咁唔知附近有咩補習班好點?

回覆:知唔知學校功課輔導班好不好?

醒目開學勳章

- 想問同學一般在補習班能完成所有功課嗎?
- 補習班是否10-20一班? 會否好噪?
- 是學校老師教嗎? 老師會否幫忙溫默書?
**因為想join所以多d問題想了解**

sjlam 發表於 13-4-26 14:58
- 想問同學一般在補習班能完成所有功課嗎?
- 補習班是否10-20一班? 會否好噪?
- 是學校老師教嗎? 老師會否 ...
功課都可以完成,我想應該差唔多20個,個個都好安靜做功課,我去接仔時佢一般都經已完成功課自己睇課外書。只一個老師,有咩問題要排隊問。因為老師沒法全面照顧每個學生,更令學生獨立,你可以試下:)

醒目開學勳章

micky9197 發表於 13-5-2 09:42
功課都可以完成,我想應該差唔多20個,個個都好安靜做功課,我去接仔時佢一般都經已完成功課自己睇課外書。 ...

唔該晒
‹ 上一主題|下一主題