用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 想問下s位派左位未?
樓主: loklokmami
go

想問下s位派左位未? [複製鏈接]

Re: 想問下s位派左位未?

簽名被屏蔽

今朝打左比社工喇.... 阿囝都有s 位喇.... 遠係遠d,不過可以早d 番學.... 真係好開心呀﹗   

annaanna: 你仔仔係幾時開始排架?

你就好la可以今年番學,我頭先問過社工佢話仲末知要等多2個禮拜,但佢同我講機會好微 :cry:

之前社工都話機會好微,因為阿囝係8月先排,佢話起碼要排1年以上先有位
不過我為左阿囝快d 入學,就揀左間新centre,多d 位,大d 機會入到

loklokmami,
點解仲要等2個禮拜? 社工話佢地尋晚收到張list,應該會check到喇喎

簽名被屏蔽

百合,
你上個月先排都有位?s 位呀?你揀邊間centre o架?

不過,有位,恭喜晒先

簽名被屏蔽

請問你係唔係撰了灣仔呀 ?

今日打比個社工點知她病假-.-搵第2個社工又話個list係主任到,有消息會打比我,叫我等2個星期到

係呀~容風書個張姑娘呀嗎~same

我們只好明天再打去問啦! 你係幾時排架, 我就02/2006
good luck!

babytszkin : 張姑娘今天都冇返工, 仲叫我下星期一再打去
                         明天都不清楚佢是否會返工

唉,氣死我了,因我亞仔係study緊私人的自閉症school好多媽咪都話收到電話了

babytszkin: hi! 我今日係彩雲返小組時, 個社工同我講佢話今次好大批人, 所以可能要等到5月底至6月先有通知. 我們未有通知可能係地區問題, 佢話有d區的社工佢地都未有list   

Hi, moms, my little girl is assigned the S-seat for the coming Aug which the Social Worker Ms Cheung of Yung Fung Shu jsut informed me this afternoon.  Goodluck!

By the way, kakilau, my little girl is also in Choi Wan receiving training but just don't know if we have met before   
God is our refuge and strength, an ever-present help in times of trouble  (Psalm 46:1)

hi! 我今天終於收到通知啦, 派到長沙灣協康會, yeah!

kakilau 你幾時開始掛ga??我仲末收到通知呀..我都係容鳳書ga,可能我簡tko1間la??真係有排等   

我睇左社署4月30日update個file,如果tko,派到05年10排果d,而長沙灣協康,派到05年9月排果d 喎~~~ 真誇張   

loklokmami﹕點解你揀一間only?你幾時開始排o架?

我06年6月開始排,點解我揀一間,因為有校車直接去到
‹ 上一主題|下一主題