用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

Lunch安排 [複製鏈接]

請問大家SPCC午飯的安排,是否規定跟學校訂飯?還是小朋友自己帶飯?或工人姐姐送?
   0    0    0    0

貢獻勳章

原帖由 Haymama 於 10-12-21 13:16 發表
請問大家SPCC午飯的安排,是否規定跟學校訂飯?還是小朋友自己帶飯?或工人姐姐送?

首先恭喜妳囡囡兩間都收 !!

無論妳有了決定、未有決定都好,我都可以好容易咁回答妳嘅問題:

SPCC午飯的安排:
1. 不是規定一定要跟學校訂飯。
2. 小朋友可以自己帶飯,又或者可以由工人姐姐送 (11:00 a.m. - 11:45 a.m.)。
[img]http://forum.baby-kingdom.

Thanks vm KaHeiBaBa! You are always so helpful and informative.

是的,幸運地兩間學校都收咗,其實真係神恩典,去年今日還是一個遙遠的夢,看到你在BK的分享,經家庭會議後最後選了SPCC ,真的要請教你如何作出選擇,當中的考慮因素等,還有現在已經讀了數個月,相信你囡囡都很喜歡學校吧,可否分享一下?謝謝!

現時spccps的午飯供應商是"智營"

貢獻勳章

原帖由 Haymama 於 10-12-21 18:14 發表
Thanks vm KaHeiBaBa! You are always so helpful and informative.

是的,幸運地兩間學校都收咗,其實真係神恩典,去年今日還是一個遙遠的夢,看到你在BK的分享,經家庭會議後最後選了SPCC ,真的要請教你如何作出選擇,當中的 ...

眨吓眼又一年了,聽日派成績表,後日休學禮;妳想我喺呢度分享,我諗可以講嘅只有5個字,"盡在不言中" !!
[img]http://forum.baby-kingdom.
‹ 上一主題|下一主題