用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 BA HK to London 有沒有 學生 CODE
發新帖回覆
go

[英國] BA HK to London 有沒有 學生 CODE [複製鏈接]

請問知唔知BA HK to London 學生 code
Thanks
   0    0    0    0

ft315 發表於 23-11-27 13:46
請問知唔知BA HK to London 學生 code
Thanks

要致電英航購買或者各大旅行社都會有學生飛的盤

cfs 發表於 23-11-29 07:10
要致電英航購買或者各大旅行社都會有學生飛的盤

專家,我睇緊明年summer機票。如果7月頭回港,9月頭回英,坐轉機,睇左最平都要8千中間,合理嗎?

TTEE1819 發表於 23-11-30 19:14
專家,我睇緊明年summer機票。如果7月頭回港,9月頭回英,坐轉機,睇左最平都要8千中間,合理嗎?
...
暫時見都係差唔多呢算平.
QR 呢個8千頭,但係得25kg
QR 016  01JUL LHR-DOH   2155 0640  02JUL  
QR 816  02JUL DOH-HKG  0820 2135  02JUL  
QR 817  04SEP HKG-DOH  1930 2310  04SEP  
QR 011 05SEP DOH-LHR  0105 0625  05SEP

但係英航直航, 都有個8千頭播,包1件. 雖然佢既服務真係反眼.
BA 031  01JUL  LHR-HKG  1800 1340  02JUL  
BA 028  05SEP HKG-LHR  2320 0650  06SEP

cfs 發表於 23-12-5 17:38
暫時見都係差唔多呢算平.
QR 呢個8千頭,但係得25kg
QR 016  01JUL LHR-DOH   2155 0640  02JUL  

收到收到,感謝感謝。有你幫下眼,我就放心啦。
去年我們遲左book機票, 因為安排緊某d野而遲左,BA要1萬5千幾,太貴,最後揀左芬蘭航空,轉機,都要萬一呀, 肉都赤呀,現有8千幾嘅機票,我買啦。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊